Saturday, June 14, 2008

Reunion SK Jln 6 B.B.Bangi

Pagi ni ade Bengkel LI kat Fakulti aku patotnyer. Start pukul 8.30 kalo ikut bahase skemanye. Tapi tau la aku camne kan. Tido bapak lambat malam td dok godek laptop smpi nk dkt kol 4 aku rase. Aku cam takde mood nk tido memandangkan mata pon tak ngantok lagi. Takpon aku senarnye fobia asek susah nk tidur malam je lately. Insomnia pe? Huhu

Ok la, bebalik kpd bengkel LI tu. Aku boleh plak bgon kol 8.30 gak! Siot tkejut gaban ku diwatnye time tgk henpon da kol 8.30! Mmg kelam kabut mandi sume argh! Taknah ak seteruk ni bgon same waktu ngn event tu start. Msg la si Dila yg ak smpi lambat soh copkan tempat kat Dewan Kuliah (DK) takut penuh ngn manusia kat ctuh.

Dah setel sume, ak tros ar berdesup bwk kete g fac. Hahaha padan muke sape soh tido lmbt gler mlm td? Keh3. yg wat ak paneh je tu sbb event uh lom stat g time ku smpi. Last2 kitorg decide dok blkg jer. Senang nk kuar kalo nk g toilet ke per. Haha

So far ok la mmg menarik gak lagi2 dr sorg lecturer FSSK (bace: Fakulti Sains Sosial Kemanusiaan). Mmg die lawak tak hengat la. Musti syok anak die dpt mak gile2 remaje camtuh. Hahak. Skg kan musim Euro, smpt lg die sapot team Dutch die tuh. Van der Sar tu die sapot. Hahak

Huh, blk2 je bilik ak tros landing baik punya. Takde mood nk lunch memandangkan jam pon dah menunjukkan pukul 3. So aku blk tros solat n membute mengqada’ blk tidur ak yg tak terlunas mlm td. Tah kol bape ku terjage pon tak hengat. Dalam kepale aku fakir satu je, Reunion kt Yankies Hut mlm ni ngn dak2 jln6 yg mmg da lame almost 10yrs tak jumpe. Huhu windu nak mati.!

Akhirnye ak smpai gak kat tmpt Yankies Hut tu (bkn Pizza Hut ye rakan2) ngn Diyana Izyan (igt agi ak name pnoh dier. Hehe)

Memule menapak masok lengang je nmpk dak2 pompuan je. Mane tah laki da pupus kot. Kui2. nampak je kak Ain teros ak meluru kat die. Haha. Lame gle tak jumpe weyh. Die stil de same. Ak je ar da chubby cam belon dipam2. kakkaka. Jumpe Rose. Ak diapit due minah cun ni time makan since sume org duduk kat meja based on name ats meja uh. Ekekek :P

Mcm2 la manusie yg ku jumpe malm uh. Ade yg ku igt la, ade tu lgsong cam xnah kenal satu skola. Haha sengal gaban. Takde pape xtvt yg meriah sgt malam uh. Borak2 je ar ngn sesape since time ni la nk recall blk wajah2 asing yg da nk dkt 10 taun xjumpe ni weyh (just imagine, reunion sek renda weyh. Bape ramai je yg leh kumpul blk kwn2 sek renda derang weyh? Kire hebat ar dak2 jln6 leh jumpe blk sume. Haha)

Event yg dinanti2 pown da tibe. Sesi mengambik gamba muke2 sume yg xbrape cun n jambu. Huhu aku pon de bwk camera weyh. Mane leyh tak bwk en. Igt nk bwk tripod skali tapi tah x tebawak lak. Kui3 :P ade skali uh ngh amek pic reramai tetibe de manusia mane tah sendawa bapak kuat erh! Sebbek takde oder petai ke jering ke mau harum tmpt yg mmg dah sedia panas cam oven uh. Hahaha lawak siot!

Ade gak event tuka2 adiah. Aku dapat cokelat dlm baling weyh. Sape bagi angkat ketiak tggi2 ! kui3. sodap tu den meratah kat blk sorg2 . hehe.

Lbeyh kurang kol 12 baru ramai da beransur pulang ke singgahsana memasing. Ak pon actually da gerak da awl sket. Tp cam stuck kat area dpn tmpt makan uh. Layan borak ngn dak2 ni jap. Memacam la kitorg borak, tuka no hp etc. bile g nk jmpe camni en? Jap g sume pown da bz ngn life memasing. Nk jmpe pown mebi time de sesape kawen le nnti (bile ak nye turn ar? Hahah miang nk mamposh!)

Ape yg ak dpt simpulkn, sememangnye reunion sek ren jln6 ni gempak! Tempat je la panas kipas pasang 5 pon sume pasang 1. overall mmg bestz! Ak blk ngn senyuman yg tak terhingge smpai ke tinge org seblah aku ni. (takde sesape pon kat seblah aku ni. Hhehe) kat cni ak taruk bbrp pic yg agak cun n jambu. hahak. enjoy!

Sekian.

1. gurls.


2. again :)


3. Guys



4. Candid :P


5. Budak lompat sumenye (baby '88)


6. Lots and lots of presents!


7. Duh bersimpuh xleyh bla


8. Conteng2


9. Umi, Mashitah n Me


10. Jejaka Macho(kah?)


11. Umi n Me :)


12. Kak Ain n Me


13. Kak Ain, Me & Rose


14. Sape sendawe weyh? songal gaban :D


15. Me n Rose (camera freak!)


16. Post Reunion


17. Happiness



18. Depan Yankies Hut



19. 3 lil cuties!



20. Cak! :D

4 comments:

.marsara. said...

weh... ni apehal sume gambar ko ade peace ni??? huhu...

;p

noin said...

menurut kamus dewan edisi ke 90(ade dah ke?) org yg kiut2 mmg ske wat gaye peeeaacee.
tak cayo?
g ar beleh kamus uh.
haha :D

.marmaduke. said...

hah da lah ko!
mati idup balik pn ak xnk caye tau!
muahahaha...

byklaa ko nye kamus dewan thn 90... gile ke ape?

;p

noin said...

ahahhaha
aku ske wat ko mara ar rye.
syok!
ko pnh tgk cite2 kat tv yg dorg ske cocok2 sumone just to see them get mad?
haaaa cmtula aku rase skg.
hahaha :P
i like2 :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...