Saturday, April 17, 2010

ragam ngn student


"cik, nape cik tulis camtu? bukan bar die kat bwh ke biasenye?"

"ohh.. saye saje nak uji awak perasan ke tak.. "

"eleh cik.. cover nampak.. hehehehe"

dalam hati: kongasam nye student.. paham2 suda.. hahah

----------------------------------------------

"ok, so far faham x sume? anything just tnye je ok"

"cik, mane datang nilai Q tu eh?"

dalam hati: eee geramnyee.. mende tu awal2 lagi aku dah tekankan kot! tido ke ape dak ni??? huwaaa

-----------------------------------------------

ok, nak dijadikan citer, ade 1 hari tu aku sesaje pakai kebaye g kelas. masok2 kelas je..

"wuuuuuuuuuuuuuu~~~"

ok tak tipu. laki ke pompuan ke, sume same je bising.. blushing woi! hahahaha

"wah cik. makin lame makin lawo la.."

"ni mesti nak soh saye blanje pape kang ek?"

"eh tak la cik. betol ni.. "

ok, aku gelak weh.. hahahaha

--------------------------------------------------

satu kali plak. aku sesaje pekene tudung pesen terkini tu. ala, yang style sarung teros tu. orang panggil tudung indon ek? alah, aku pakai ok je. dun worry. hua2.

"wah cik. tudung baru ek?"

"nape?"

"tapi pesen ni da lame la cik"

"asal lak cakap camtu?"

"ala, mak saye jual tudung. tu pasal saye tahu"

dalam hati: alah. poyo le ko. janji aku beli pakai dwet sendiri. bukan cilok stok tudung mak jual ke.. huwahuwa. ok. kadang2 kite kene sedapkan@pujuk ati kite ngn cara camni.. hihi

---------------------------------------------

"cik ade facebook?"

"ade. nape?"

"nak add"

"erm. takyah la. saye kuat merapu dalam tu"

"ala cik ni tak sporting la"

dalam hati: takmo bagi gak. wekkksss~ :p~~

--------------------------------------------------

"ok, before kite start kelas, ade pape nak tnye or anything?"

"cik apekabar? sehat?"

"tak."

jujur lagi ikhlas tak jawapan aku? haha. ok, time tu minggu audit. seriously pale aku sesak bagai nak gile. mmg moody abes. banyak mende nak setel. sampai nek gak ar jururawat kat muke ha. jarang la ni kan. mmg stress abes. tapi aku ajar normal je ar arituh. papehal, aku takkan lepas geram kat student ar, unless kalo xdgr cakap. tu mmg stok nak kene sembur je kot. huehue. takpe2. saye still maintain baik ati g.. hihi.. (euww)

-------------------------------------------

begitula ragamnye weh. best mmg best. kadang2 aku pon tak sedar terloyar buruk ngan dak2 neh. umur pon jarak dalam 2 tahun je. tu pasal ar. so sesape nk terjun bidang mengajar, silakan. best oh. (paling tak best, wat keje sampingan. tapi takpe ah. slow2 gua biasekan diri..)

arakian menyampaikan~

5 comments:

she-G said...

ckgu muda gitu la..hahaha
budak skrg bukan cam budak dulu..adik pun ckgu..salu je ngadu..dan banyak lak list die lau nak jadik ckgu situ..gerun pun ade..meterial sungguh budak2 skrg..

1)jgn la abwa hnbeg cap pasar malam
2)hp kena due..dan bren kene up2
3)keta tak leh kancil(adik bawa kancil..salu kene ejek)
4) tudung beter tudung besa jer sbb lau konon cam kita nak bergaya akan jadi cam ain kat atas la
5)solek jgn over..sbb akan ade budak yang tak suka(perfume pun same)
6)kasut wajib heel plg2 3' baru diorang respek..tak kampung..
7)jgn reveal add fb ke ape2..mmg kene serang..lau diorang tak ska dasat kene hamun

ade la lagi..adik nagjar skolah menegah metodist kat kl..seb baik la keje gini dan bukan cikgu...

nisa ~ shasha said...

ko garang x ain?

waNiEsYa said...

eheee klakar....cabar ain cabar..eheh =D...

enjelinajolipit said...

gua rsa nak gebang la kat bebudak tu lu ada blog. hahahah

noin said...

she-G:
wahh, pesanan berharge nih! huhu.
kalo bab handbag, mmg da ade stok2 simpanan da.. hehes
bli dulu, tp xpki, la ni baru nak pakai, tp g kls bwk pencilbox je, xbwk hbag pon. hehe
erm, pasal hp, mmg ade 2. tp yg aktif 1 je. nk gune smpi 2 watpe? huhu
kete i bwk viva je. tu yg ayh bli kan time awl2 dulu, plus it's very convenient n jimat minyak! haha
tudun biase2 je senarnye, kalo mekap, just pkai powder, lipstick sket n eyeliner je. lain2 xreti. hua2.
kasot pon xtggi mane, sng nk naik turun tangge. huhu
gile byk komen kite! haha

nisa:
ak xgrg weh. serius. agak2 sakit ati, aku wat ar nada merajuk.
ha, kalo tu mmg aku btol2 kecewa ar ngn stdnt. huhu

wani:
mmg kene sabar wani. keje pernec dulu pon xterok cenggini.. huhu

lina:
brani la!!!! hahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...