Sunday, August 22, 2010

so long~

Assalamualaikum~

erm, ape cer sume? sehat? (ceh, gaye cam tanye student kelas plak en. tehehe)

erm erm. lame gile kot wa tak update blog cni ha. mcm2 gak hal yg blaku in my current life (lantak la korg nk dgr or tak. takmo dgr sile skip. hue3, tp jgn lupe klik advert nuffnang ok! haha <-- cam harem)

bahekla. bermula ngn core aku skg an. mengajar la ape lagi. so, skg aku rase makin leh adapt ngn teaching life. dah bole figure out, plan ngn much better than the early phase dlu yang mcm sikit nye harem en. (sem lepas agak disaster buat gua. dengan tak reti nye, dgn lembab nye nk phm flow2 sume). but now, Alhamdullillah :) day by day, I try my best to think positively on each n everything that happens toward me. mane2 yang gua rase kecik n sakit ati, gua try jernihkan ar. Allah takkan bagi kite something yg unbeneficial ait. every cloud must have it silver lining rite? hehe. ok, bebel tak hengat, kite move to another chapter plak. mengajar. ok setel. so far takde probs yg besar mane. sume just go on track lagi. but baru2 ni jela aku tetibe kene gubal soalan. hurm, mmg tak reti woo. tapi nasebla ramai membantu. thanx so much! dengan bantuan staff2. akak2 kat opis. u guys are nice ok :) n lame2 wa rase mmg leh adapt r ngn mereka :) feel like one family ok :) sharing probs, changing ideas. though I'm de youngest one (for the moment). but really they treat me as equal as others la. nice one ah :)

dah. takde makne aku nak bodek dorg ok. dorang jeling pon tak ngn blog aku ni. haha. just ade sorg je la. student DIP3B ni. ooo awak igt sy tak igt awak yg mane ke? (hehe). sorry la ye, skrg ni turn Puan Nurul mengajar OOP (Object Oriented Programming) tu. Saya pon rindu gak nk masok mengajar kelas awak. even you guys suke wat muke blur dlm kls, but you guys mmg show effort on doing any task given. Sangat suke sikap itu :) especially Fara n Jamal. yang lain2 tu jgn nk copy2 coding lagi ek. saye majuk betol2 nnti baru tau..

ok dah2. setel episod ngn student. haha :D


another chapter. bout Family! my lovely sis already at home skrg okeyh!! my bag pon ade!! chomel ok! even kecik smpi aku pon blur tatau nk isik ape dlm beg chomey tu. but really, I do appreciate on how she managed to brought those souvenirs from Japan. hehe.. ni jap g nak ratah choc plak. (aiseh Dila, abes ar berat aku back to normal nnti. kih3) tadi siap lepak Mines lagi. dok repair lappy angah. jalan2 lebeyh kurg. tapi takleh lame sbb bulan puase. penat dow. balik2 umah aku tros tido. puh. n btw, kat Nichii baju sangat lawa ok! so far time window shopping tadi aku dah aim 2 tees. smart n cute! tgu la gaji next week mmg gua rembat sume2 tuh! muahahaha ;D

erk, baju raye pon tade lagi. rotate bole? ekekeke :P



ok, next chapter. pasal satu mende ni. aku tatau la nape. org len senang2 je leh jatuh ati, n ade relationship with someone else.

erm, tu la die.. skgni aku tatau nak kate ape. just go with the flow. if he's the one who meant for me, surely I'll be his. else, go get a life! there's gonna be more to life rite? (tiru lagu Stacie Oricco). but what I know is: Orang yang baik2 akan dapat pasangan yang baik2 gak. so, same2 la kite jadi yg terbaik kan? kan? kan? (anggukla sikit.. huuu)

k lah, gua dah start act mcm budak2. hanye ngn org ttntu je patot gua berperangai cmni. haha. dah2. papai. selamat bersahur n berpuasa esok. <3

4 comments:

enjelinajolipit said...

or baik = pasangan baik. org hensem = pasangan hensem. wow!

diLa said...

weyh! memg..nichii kdg2 baju sgt santeq, gaji masuk roger aku k!:p

babe..kalo ade jdoh,insya'Allah xkemane..;')

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

"org len senang2 je leh jatuh ati, n ade relationship with someone else."

Ko ingat senang2 tue macam kira 1+1+1+1=4 ke? hehehe... asal aku kira mcm tu yerk?

tul kata dila cute (x nak panggil dia comel.. nnt terlebih pasan!) kalo ada jodoh x kemana... kan Tuhan dah tentukannya :)

Student ko xde yang baik2 and hensem2? :P~~

Ain bintu Amir said...

lina: erk. cane ngn psgn hensem uh? cam len mcm je bunyik :P

dila: tau xpe. last2 dpt gk ak kemeja yg ak da aim tu. hahhaa :D ouh, insyaAllah kalo ade la. xde nk wat cane en. kui2..

mofer: hahahha. tu dr kacamata aku la. cam sng2 je org kapel ek. kui2. erm yup2, erk ak nk pgil die cute pon tasanggop weh! haha. erk student ade je ciri2 tu, tp kalo da student, mmg out from list la kan.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...