Sunday, March 27, 2011

why so serious?

Ok dah settled bertugas for 2 days konvo poli ni.

Lega, tapi tak berapa nak lega, esok ngadap poli lagi, yela dah tempat cari rezeki en.

Tapi takpe, hati cam lapang sikit skang. n hopefully kekal eventhough takkan punye la. hehe. *ape aku merepek?*

so lapangkan dada, tenangkan hati. kawal kemarahan & sabar menghadapi segalanya dalam hidup ni.

dan hargai insan-insan disekeliling kita especially our family members special friends, n also friends =)

bye2

p/s: I love you.

*jiwang siot. keh3. saje je ni. ehem. jom carik kentang bentuk camni! dan makaaannn. aummm ^_^

2 comments:

Ndea said...

whoa... aku nampak bunga2 dalam taman ati ko sedang kembang mekar :DDD

Ain bintu Amir said...

tapi tak semekar dalam ati ko. aku tau tu. ahem :P :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...