Saturday, September 15, 2012

kerna separuh aku..dirimu..


Separuh Aku - Noah Band.



Dan terjadi lagi
Kisah lama yang terulang kembali
Kau temukan lagi
Dari cinta rumit yang kau jalani

Aku ingin kau merasa
Kamu mengerti aku mengerti kamu
Aku ingin kau sadari
Cintamu bukanlah dia

Dengar laraku
Suara hati memanggil namamu
Karena separuh aku
Dirimu

Ku ada disini
Pahamilah kau tak pernah sendiri
Karena aku selalu
Di dekatmu saat engkau terjatuh

Aku ingin kau merasa
Kamu mengerti aku mengerti kamu
Aku ingin kau sadari
Cintamu bukanlah dia

Dengar laraku
Suara hati memanggil namamu
Karena separuh aku
Dirimu

Dengar laraku
Suara hati ini memanggil namamu
Karena separuh aku
Menyentuh laramu
Semua lukamu telah menjadi lirihku
Karena separuh aku
Dirimu

p/s: love this song, aku bole plak da parking tadi g layan lagu ni sampai abes. terbuai bak kate sesetengah orang. hah. tapi jangan over2 plak kay :)

ar btw, the vocalist is Ariel Peterpan upenye..patotla mcm cam je suara die. hehe..

4 comments:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

JelinaJoli said...

Lagu Indon sedap sbb sora vokalis dia tangkap syahdu. boleh?

Ain bintu Amir said...

btul22!!
140% stuju! lembut sgt~ ;)

Ain bintu Amir said...

try

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...