Monday, October 15, 2012

Isnin tak bersalah!

Assalamualaikum semua :)

di keheningan pagi ISNIN nan permai ini, aku pon ringankan lah jari jemari runcing nan halus (harapan) nk coret serba sedikit bout ape yg berlaku dalam life aku lately..oh by the way, motif aku capital kan word ISNIN tadi sebab aku CUTI arini! haha.hahahahaha. actually ade reason lain nak cuti, tapi trip cancel, so lepak je la umah ha. best gak, pagi2 dah anta adek apiz g Sek, PMR for today; paper Math & KH. hope he will do his very best! amin Ya Allah~

erm macam tak best plak update blog tengah dia jawab exam. nak baca pape yg patot jap la. heh. pendek gile entry ni. takpelah, buat syarat. agagaga..till then~ adioz!

2 comments:

she-G said...

hah..itula motip nyer ya??hahahaa

Ain bintu Amir said...

hahahah tawuu takpa :p

motif nk wat org jeless..agaga..but today work as usual~ huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...