Monday, July 13, 2009

rindu..

... nak update blog

currently in office.
seriously sooo many things that I wanna share with you guys here.
but got no chances to do so la.
during weekend sangat mengantok n tak larat nk perah otak menaip.
during night plak takde internet connection at home (kat kl ni)
or else I have to go somewhere that have wifi coverage la to online (tu pon dah mengantok during night)

so? ....

p/s: penah tak korang hadapi situasi berikut:

korang pasang earfon, dgr lagu dr henpon smbil mengadap laptop,
tapi korang g kuatkan volume laptop.
haha but end up takde pape perubahan kat lagu yg korg dgr tu.. hihi..
dah prasan pasal ape yg tak kena tu korang sengih sorang2.. hahak
sekian :P

10 comments:

ShAfiEYkA said...

hahhah...lwak2...skit ek kak?;P

noin said...

haha sengal en?
tahpape tah aku wat smlm..
kebetulan lak vol laptop mute.
;p

frm said...

ko pnah x gune laptop.. sblah ko pc..
ko pgang mouse, gerak2.. cursor x mo gerak? Wkakakaka

FRM

noin said...

hahhaha =D
pnh gak kot!
lg sengal aku pnh tsilap henpon sabun ngn mouse~ wakakak ;D
saiz lebey kurang en.
teheheh ;P

saya lah said...

tatau la salah telinga atau tangan atau mata. mayb masalah deria

noin said...

sayalah: haha jaat!! :P

mira said...

haha.kekeliruan pancaindera.teehee:))

noin said...

ngahaha tau xpe.
biase la kan,
kite ni manusia,
so nobody's perfect~
hahak :P

nohas said...

Nampak macam best je air terjun ni..which part of Bangi? Sangat teruja bila baca N3 ni, boleh buat gelungsur lagi..

noin said...

nohas:
thanx sbb sudi bace my entri pasal air tejun yg sgt2 bjela2 tu.
(ni pon tsilap tmpt komen entri tu. suppose under 'berendam'. hehe)

ouh, air terjun Lepoh tu kat Langat.
Dpn sikit dari Congkak and Lubuk Manggis.
Try la g ctu.
Penat gak sbb ade pnjt sikit en.
tp dah sampai, mmg bbaloi r men air kt ctu..
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...