Thursday, February 17, 2011

fuhhh~huuu



Semalam, first time aku mandi wap. haha. sauna dah penah buat sekali dulu time jadi volunteer utk Asean University Game kat Marriot Hotel Putrajaya..sakit kot tengkorak wat time tu sebab tak shower dulu. haha. [mane la ceq tauuuu..huu]

So semalam aku follow Zati (housemet cum ofismet) ke Sg Besar, wat treatment..

So masuk2 je tempat tu , aku da mekak2 kate panas. Muke panas la. Last2 dalam tu aku dok cover muka ngan towel je till the end of time. haha. kulit bahagian muke sensitip kan kannnn.

So dok dalam tu aku menyandar je la kat dinding cam orang nga frust putus cinta. haha. macam je eh, xde kaitan ngn aku, ko or sesape lah :p

n then..erm tatau nk cite ape tp peluh tu memang laju gile siot. ade masenye la. ade mase tetibe stop plak. Dah dalam pale aku pikir baik lagi aku g jogging, lagi puas which is aku tau peluh tu terhasil drpd xtvt joging, my muscle workout la kan, jantung degup kaw2. dah2, tu cite sal jog plak. [poyoo nye rase.haha]

So dah lame2 dalam tu, pale pon da weng, rase nak pengsan tahap apedah. pas minum air kosong provided dalam tu, aku ajak Zati keluar. Btw, wap air tu rase, eh ade bau serai..sedap cam bau tomyam. haha (kalo da jenis kuat makan mmg igt makanan je la. hehe)

Ok lah, kite da setel sal mandi wap. Kite cite sal lain plak lah. Pastu aku g massage plak. Sedap ohh. Adela beberapa ilmu akak tu ajar kat aku;

a) Perempuan kalo dah kahwin peruntukkan lah 4-6 kali setahun utk massage. Tapi time pregnant jangan ah kot.

b) Berbalik kpd mandi wap, kalo sape yg kurang kuar peluh, mungkin kurang toksik dalam badan (ahem)

Alamak, yg lain2 point aku da lupe da. heheee.. bayaran kitorg RM35.25 (mandi wap: RM15, massage: RM20.25)




p/s: warning to all rider, motor especially, be extra careful ok. waktu nak masuk simpang, or ape2 lah. i can't bear losing u lah. [fuh menggigil aku taip ni. kui2, but i really mean it! ]

4 comments:

diLa said...

pergh! sumpah aku dengki! ko pehal g massage, message, sepa, saonah tak hajak aku ni.
jgn smpai aku sekeh ko laju2 smpai kuar peluh. ni entry bikin gua panas!:p

she-G said...

errr...kira aci la eh..taun lepas dah urut banyak kali giler dah..kira baki bawak ke tahun ni la eh urut2 ni..hahaha

ooo..lau salu peluh banyak toksin eh???elok la kan kua toksin tu..ke cengane cite die???

Ain bintu Amir said...

dila:
hahahaha. meh la dtg sabak weh. sejam je kot dr umh ko. bagan lalang tu jauh2 ko leh smpi, takkan sabak sejengkal je takleh? hahahahahh (amacam? berapi tak bace komen aku ni? wakaka)

she-G:
waaaa. bagosnye..gud2 kite kne contohi akak la ni. hehe (akak kot? i am 23 dis yr.hehe)

ha r, kalo kua peluh byk means byk toksin dalam badan. so nak kate org yg tak byk kua tu bdn die kurg toksin la .. kot la. hehe :P

diLa said...

konghajo! konghajo! hahahaha..;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...