Sunday, February 13, 2011

Redah Putrajaya..


Salam all, disebabkan kekeringan idea untuk berkongsi cerita, mehh la saya (saya???) share pic. Time ni g Taman Putra Perdana kat Putrajaya. Idea my adek, Ayep to go here. Disebabkan frust tak dapat menginap 3hari 2 malam family day kat PD time cuti CNY aritu (air takde. boley? haha). so kitorg menapak ke sini (ok, tu pon pas saya kne paksa ngn 2 org makhluk ni. benarlah kata pepatah, 2 lwn 1 memang 1 tu akan kalah. ok jangan gelak, sumpah tak lawak)

jom layannn. btw, sesiapa pon boleh masok tempat ni ok. kalo sesape nak g leh roger, aku tumpang lepak same.hehe..

1. Starting point. mule2 je kobar ni. kih2

2. Siap leh nampak Jambatan Wawasan & Kompleks Kerajaan Putrajaya.
Masjid ada tapi tersorok.

3. Cak! ^_^

4. Bace ok.

5. Plaza Mercu Tanda.
Sekali tengok cam Transformers pon ade (pikir jauh melangit. haha)

6. ni memang awesome view weyh! ^_^

7. Luncek! :P

8. Ni la Mercu Tanda tu.
Lawa dowh

9. Hehe..nice pose ;)

10. Ni aku plak ngan Adek .
tak kesa la korang nak kate "Memang takle bla" ke..
hahaha

11. Self-timer. Blasah.
(Kurang sorang :Angah..huhu)
tunggu raye nnti :)

12. Ade macam kat Taman Taiping tak? ek ek :)

13. Penat soh ayep amek angle cni.
But this is cun ahhh ;)

Dah tu je... tata ;)

4 comments:

she-G said...

suke suke...hmmmm...
rindu lak kat adek2...dah 3kawen ni..jarang2 jumpa..rindu nak wat keje2 bodo..lepas tu bekejaran dgn ma abah..huuuu

diLa said...

hahaha..kemahen ko! ni joggin ke rombongan dowh?;p

yanafia said...

wah
amalkan cara hidup sihat
hihihi

Ain bintu Amir said...

she-G:
hahaha tau xpeee..cam sy ni g ngn adek2 tros perangai cam budak2 (ceh adek dipersalahkan la pulak.agagag)

dila:
hahaha. ni rombongan kak long namenye :p

yana:
hehehe.thanx kak! penting nk jage kesihatan.cewah :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...