Monday, February 28, 2011

Mistik.




Malam tadi aku tidur lambat. Pukul 1 pagi (walhal pukul 4 pon aku penah tido walhal esok kelas run pukul 8pagi. haha)

Sementara tunggu basuh telekung & towel (tu pon nak cite.haha), aku layan tv9, Tanyalah Ustaz. Topik sal bacaan Al-Fatihah..pastu da bosan menanda paper Test student, aku g lipat baju2 plak yg aku sidai last week (haha) Gaya da pesen mak beranak 4 plak. tinggal takde laki & anak2 disisi je. cewah. kalo da berlaki takde la aku lepak sorang2 kat hall. bengong (ok, taktau nk marah sape ni. haha)

ok cukup2. da setel sidai towel & telekung. aku tersenyum lebar. pergh wangi siot! putih melepak plak tu da rendam ngn clorox, siap gune sabun Breeze lemon tu & bersoftlan kan Softlan (ok ,tak paham kene buat2 paham la eh).

So jam pun da pukul 1, tv pon da nyanyi lagu Negaraku. sorry ar aku tak dapat nk berdiri tegak. kalo baring tegak boleh la *lambang mengantuk tahap karma.*

ok, da tu aku pon buatla pape patot sebelum merebahkan diri ke katil. Dah elok2 tu, tak lame aku rasa kaki cam kene tarik. siot. makhluk mane plak kacau aku ni? :( Dah la rumet da syok tido weyy..So aku pon sambung tido ar. malas nak layan.. pastu susa plak badan aku gerak ke kiri & kanan.. oh ohh memang tak suke ahh. aku pon bace la selawat & bismillah banyak2. pon sameee je. dah2 aku malas nak layan, sambung je tido. lelap mata rapat2 & wat bodowww..

penat kot tido tak brape nak berkualiti..haiyaaa :(

paling takle bla katil da bbunyik tanda nk roboh. ok, sebelum korang nk blame berat badan aku, katil yg kitorang guna memang dah uzur okkk. okeyy?? hahahha.

erm tu je la nak citer. sian kan? haha (ok, aku taktau nk kate entri ni takot, seram atau klaka. tapi kenape aku gelak plak ni? ok mungkin istilah MISTIK paling sesuai kot utk entri kali ni. hehe)

p/s: dulu kat matrik penah kena gak. pastu member aku soh tanam dalam pale, tu sume bayangan aku je. so start dari aritu aku try anggap tu sume bayangan. teros takde dah. so mungkin tak brape nak mistik pulak. sebab tu la aku tak join Seekers. hehe. dah2, bubye nak sambung keje :P

4 comments:

she-G said...

haah..kekadang otak kita tu sebab penat ngat....
aleeee...seeker ke??tak shukeeee

Ain bintu Amir said...

hihihi tau xpe.
mungkin la kan.
ni nga mengharapkan malam kang takdak jadi cam mlm tadi. hhuhu :(

diLa said...

haha..akud e bace petua, kalo ko rase takleh nk gerak lngsong, ko picit and try gerakkan ibu jari dlu. then try gerak anggota badan yg len. tidur jgn terlentang, senget2 cket tido, mcm otak ko yg slalu snget tu.

tp pade aku entry ni seram + klaka. apekah? xmastika betol la kau ni. hahaha

Ain bintu Amir said...

ohh yeke camtu, tp kalo mmg takleh grk lgsung cane? huhuhu :p

ha r aku mmg type tido tlentang, baru world~ hahahaha. kalo baek sket aku tido sisi la. tehehe :P

tu lar, tak brape nk mastika plak entri aku ni. nnti next entry aku wat kasik mantap kay :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...