Sunday, November 6, 2011

..


asek2 mimpi korea je..teruk sgt rindu aku ni?

n untuk sesetengah hal aku boleh jadi sangat kecewa dengan perangai & sikap sesetengah orang. ke aku yang terlampau emo? sampai satu tahap, aku boleh down sangat2. sampai dah takde ape yang aku harapkan kat dunia ni dah.. (teruk sangat bunyi kan?)

n nak lagi memburukkan keadaan, aku eksiden jumaat lepas, syukur aku dan yng kene langgar tu takde pape..tapi viva aku remuk kot. sedeh :( nak nanges tapi susa betul nak mengalir air mata ni..hati batu ke eh?






sampai 1 masa, aku rase nak lari jauh2 je..huk2..dan mungkin ke aku eksiden aritu petanda for something..papepon bersedia je, mati tu bile2 je bakal menjemput kan? minta maaf for everything..aku tau aku banyak dosa..sangat.

2 comments:

CaHaya said...

aintoooooooo. so how's your car? okay, how arre you?

Ain bintu Amir said...

my car now at workshop la wani. nothing can be done for the moment unless settled insurance wutsoever then can proceed to repair the car.

me Alhamdulillah takde pape, syukur :) thanx for asking babe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...