Thursday, November 3, 2011

trip.


Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys..n gurls gak la..

Setelah lame menyepi, meh la kite story2..so skrg ni aku berada kat Sabak..menjalani hidup normal semula setelah kurang lebih 9hari menetap kat Korea Selatan (bukan Utara ok. hehe).

So, dah balik sni, org mesti tanye: "Ain, best tak Korea?"

So what do you expect me to say? Tak best? hehe..sure la best!! ^_^ Details of expenses are as follows (belanja kasar je la)

Air Asia return flight: RM520
Shopping: RM400+
Duit RM aku convert ke Korea Won: RM2400 (include duit utk shopping skali)

Aku g area Seoul and Jeju Island..

Dah mendarat kat Msia ni..aku mc 2 hari kot..bdn lemah2 weh..dan seterusnya Jumaat malam aku bertolak ke Bangi, follow member2 g camping kat Berkelah Pahang.

blk2 ofis je muke burn..bole?


3 comments:

she-G said...

Korea???????Dengkinya...........huuuuu
kalo ajak cik abg sure die ajwab gini "simpan jela duit tu sayang...nnti kita g Mekkah lagi afdal" huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

diLa said...

haaaa..2400 ko tuka. kalo tade sebinier satu pn tuk aku, tataw nk ckp ape la :p :p :p

Ain bintu Amir said...

she-G:
hahahhaha. tu la, sbnrnye saya rase tak sedap ati gak travel g tmpt lain dlu, tp mekah tak jejak lg. hhuhu..igt nk aim umrah la pasni..

dila:
hahahahaha. haruslah ade, dun worry~ :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...