Tuesday, April 3, 2012

it's like a whirlwind inside of my head :p

Assalamualaikum all~

So how's your day lately? happy? sad? biaselah. selagi ade perasaan yg bercampur baur tu, means we are still a normal person ait. kalo heppy selalu pon tak menarik gak kalo takde rase frust dalam hidup ni. hehehe :)

so lemme recap what's happen for today. gile worst. sampai ke malam ok. lawak pon ade, sakit ati berapi pon ade. sampai opismet ingat muka aku masam sebab gado ngn bf? boleh?

8.00am

got class, at class. i mean at bilik kuliah. ask student's favour to bring those laptop & projector to the class. dah on, tak jalan. change with student's laptop, also doesn't work. tuutttt betul.

10.15am

another class, also kat bilik kuliah. bring another projector. yg previous nye mmg wat aku rase nak campak dalam tongsam je. then students called me and told dat the cable wasn't in the bag. already at the class then. kelas aku tingkat 4 woiii. patah la balik g ofis tingkat 3. babun tol. then g kelas bawak the cable yg aku amek kat ofis. and alhamdulillah glad dat its ok. dapat la continue class dengan badan yg berasap - panas.

12.15pm

another class, now at lab. alhamdulillah got aircond. skali monitor pc pensyarah takleh on. huwaaaaaaaaaaaa don't say that there's another problem plak happen :( seriously takleh on. asek2 kuar : Power Saving Mode kat monitor. last2 call technician. then she told me the steps to encounter it. ok done. class continue as usual.

1.15pm

takde mood. staff lain lepak makan. aku ngadap fb. otak kosong sbb perut kosong. malas nak beli kat cafe. aku capai paket biskut Jacobs dalam handbag. try to open. tak sangke kuase terlampau kuat. abes berterabur sume biskut atas lantai. lagi la buat aku rase nak nanges :( last2 turun gak g cafe, beli nasi+ikan keli+kuah gulai..takle nak amek banyak, 1 bracket braces aku da tercabut ha. saba je la. da mcm nenek mengunyah ok.

2.15pm

bukak lab utk kelas projek.

2.30pm

g BK, buat 1 hour test utk student. da jadi pak pacak for almost 1 hour. mengantok bangat, angin sepoi2 bahasa bikin gua kalah. tapi takdela sampai tertido. aku round2 everytime felt asleep. hee

5pm

setel opis hour!! ptg ni tak main volleyball. penat gile nak mam. pk nak rehat kat umah je. takle bla ttibe ade cicak dalam kete. huuuuuuuu~~ punyelah aku bukak sume pintu kete. try nak halau, tapi tak jalan gak. siap jirus2 air ok. abes basah sket seat. adeh. spoil plak takde sebarang alat penyembur dalam kete. last2 opismet; kak Nurul nampak. offer help. aku malu dah time tu. then ade 2 org staf multimedia; guys datang, tolong halau cicak tu. actually aku yg terbunuh cicak tu. then dorang yg kutip. heee...malu weh.

dlu penah ade katak depan pintu umah, aku ketuk umah jiran sebelah mintak tolong. menggigil weh, bkn saje2 aku mintak tolong tau. huhuhu

during nite

aku memang akan stdby air susu 1 liter kat dalam fridge. motif bile aku agak2 haus nak air sejuk, i just grab it from fridge. tadi takle blah, selambe aku bukak peties, capai tanpe melihat kotak tu, then minum siap bwk dalam bilik lagi.

errk, apesal rase lain? sekali tengok upenye : Low Fat Milk. walhal aku beli perasa Strawberry ok. sorry emon, terminum ko punye. hik2

dan nak dijadikan cite, punyela aku semangat nk wat soalan tonite, thumbdrive plak takde. maybe tertinggal kat ofis. haiyaaaa

p/s: gile kelam kabut arini. phuiiiii

3 comments:

Ndea said...

patutnye tajuk entry ni: hari yang JONAH hahaha lawak2... :D

Ain bintu Amir said...

ape makne Jonah tu ndea? haha.

Ain bintu Amir said...

ok, aku tau dah ape. (google sat tadi.) haha. seems like aku ni jonah gak upenye =_=" ko ape plak ndea? agaga :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...