Wednesday, March 17, 2010

Campur aduk..

Rase lega bila dapat luahkan rasa or any kebimbangan, masalah kat orang kan? and of course la to the person that we can rely on :)

Rase terharu gak bile member2 serumah kejutkan kite dari dibiarkan teros menerus terjelepok depan tv yg konon2nya kite nga menonton, walhal tv yg setia menonton kite. kah2.

Rase best bile orang beri tunjuk ajar. nak2 kalo kite ni sedia ada noob. tak pernah deal with that kind of thing. hal-hal ofis, Alhamdulillah ramai yg sudi guide sementelah aku jarang deal ngn hal surat menyurat or settle any document la. mcm2 plak aih.

Rase syok bila dapat peluang bekerja kat institusi pendidikan, be it sekolah, universiti, politeknik or anything la and of course only best sangat2 bila dilengkapi ngn kemudahan rekreasi. ahaks. aku dpt sense keskemaan dlm ayat aku nih. haha. ye la, time blaja kat sekolah, enjoy men badminton. kat ukm dulu syok men ping pong n jog. la ni dapat peluang kat sabak ni Alhamdulillah jumpe akak2 yang kaki main gak. blasah je sume. haha. janji keluar peluh n kena ingat motif utama nak main = nak sehat! err.. slim n kurus also included. wakaka

Rase terharu gak.. bile ane tandori tempat aku sefamily salu lepak, dapat sense salah sorang takde. aku la tu. hahaha.

Rase geram bile aku igt aku dah save this one particular file dalam tumbdrive, tapi bile bukak kat pc lain, i found out that I wrongly save it. siutttt!! tapi last2 ok je. haha glabah.

Rase.. bengkek gak kalo volume pc orang lain lagi kuat dari lagu yg kite dok cocok kt gegendang telinga neh. tomok weh. waahhh takleh bla la ahkak neh.. agaga

Rase.. ape lagi yer? :P

7 comments:

CaHaya said...

yeah. it felt good when we spill out what's banging our head over and over. to someone that we really really can rely on.

But lately, I don't felt like doing so. I ran away from them.
Keeping up what's hurting me, what's making me miserablle inside.
All that they knew is that I'm not doing good. But when they asked, I lied. I don't wanna make them worried. Not about me.
They have their own problems to be faced.

Thanks for being there one time ago.
thanks friend.
=)

enjelinajolipit said...

rase marah bila kamu jarang apdet blog konon bizi mendidik anak bangsa mengenal apa itu komputer dan windows xp. :P

nisa ~ shasha said...

noin - aq rasa, ko xrasa apa aq rasa! hahaha :p

noin said...

alwani:
yep2! eit, wut happen dear? awat tak habaq kat sesape ur probs or any worries inside? tabahek simpan2, nnti pendam susa kang. huhu..
n also thanx 4 being there for the whole studies period at kmns dulu. n also during rebana practice! jodoh kite mmg kuat even kt ukm pon! hehehe ^__^

Lina:
hehehehe. dun mara2 cik Lina, nnti kedut muncul sane cni.. hihik. ade je mase terluang mmg laju je i upd8 blog merapu ni owhkay! thanx 4 ur time reading my entry! really appreciate it! *wink*

nisa:
ko rase ape weyh?? kfc? mcD? meh sket!! haha

diLa said...

hahaha..thanx weyh!=)

CaHaya said...

haha.
wani tiba2 emo sbb lamaaaaaaa gilaaaaaaa x hang out ngan ainto. =P

noin said...

dila:
no probs dear :)

wani:
waaaaaaaaaaaaa~~ i pon nk emo la kan camni.. lame kite tak bersua kn wanito! huhuks :((

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...