Monday, March 8, 2010

hey ya~ =)

Currently kat Poli.. sementara nak tunggu attend ade ceramah pasal kerjaya ni, so update sat. haha.

erm not so bad la. first day cuak gile owhkay sebab, yela, first time kan. jumpe pengarah Poli sume, staf2 akademik yang pangkat tinggi, Timb Pengarah Akademik etc.

Ok, so on so forth, pastu kenal2 ngn staff sume.

Skang ni kire ok ar dah ade name tag, wat kat Pekan Sg. Besar last week. Baru ar ade beza ngn student kan. hihi. baru la dapat gelas kaca kalo minum kat cafe tuh. haha. kalo tak, same je ngn student, dapat gelas plastik. hikhik.

Paling penat time nk drive Sepang - Sabak ler. penat gile siot 3jam tuuuuuu~ biase kat any plaza tol ar aku lepak jap. tu pon just wat stretching dalam kete je. ayah da warn, bcoz I'm a girl kan. paham2 suda... bahaye la kot kan kalo kuar sorang2 kan? huhu

so, ok la. Still lom dapat jadual mengajar lagi. Tadi pagi pon just follow akak sebelah meja aku g tgk dak2 wat presentation je. lawok weh! dak multimedia, wat presentation pasal video tema komedi. hikhik. memang pakat gelak je ah dalam kelas tadi.. nice one :)

so, itu la die so far. sok2 sambung g. tata :)

p/s: I miss my previous life actually. Lepak kat office, doing office stuff.. hurm... ...... .....

6 comments:

waNiEsYa said...

Ainnnn..cam besh ja dgr..yg klakar tu yang pasal gelas kaca...ehhehheehh..

Wani ngtkn pecah kaca pecah gelas ke td..

noin said...

hihi.. tau xpe. xtau plak ade double standard atr lec ngn stdnt. hihihii..

ohh, itu pantun raye pecah kace pecah gelas. haha =D

diLa said...

haha..dah ade calon?
gatal aku!=P

enjelinajolipit said...

jgn sangkut dengan studen dah. euwww~ kenot imejin!

Hanafana said...

Ain!!! missing u!!

noin said...

dila:
hahaha =D nk ke? nnti aku carikkan sorang. hihik :p

lina:
ohhh i olso kenot imagine la u~ haha. mintak joh :P

hana:
ohhh miss u too three! hihik. muah! ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...