Monday, January 30, 2012

krik2 bunyik cengkerik.

Assalamualaikum semua :)

berjumpa lagi kita dilain masa. hahak. ade rase nak baling teloq ngn intro aku ni? da mcm cite kanak2 kt tv dlu je kan. takpela, korang pon comel ape cam kanak2 *kembang tekak.

urm so malam pon da melabuhkan tirainya, begitu juga dgn AJL tadi. tatau ape? erm mmg katak bawah tempurung la selayaknya diberi. keh2.

so da tau pon sape pemenang. aku punyela balik sabak awal sikit dari biase. biase sampai cni 10mlm, tapi tadi managed gak sampai pukul 9. sampai2 je da dgr lagu Projek Pistol. dah kene pause angkat barang dari kete. heee :P

oh by the way, the most exciting part bagi aku ade lah time Remy Ishak mai tu. hik2. sangat shuweetttt okehhhh. me loikeeeee sooo sooo much! aihh romantik gile kot sampai nk sandar2 kat bahu. isk. jeles ai dibuatnye :p tapi da ramai sangat sandar kat bahu beliau. tak eksklusif plak gamaknye. wahahaaha :P

n jugak, aku tengah msiap2kan diri nak ajar esok ni. seminggu dah takde kelas. memang enjoy la student2 tersayang aku tu gamaknye. esok plak kelas Open Source je. Alhamdulillah tak banyak mende dalam pale nak pikir.

semoga kita terus berusaha dlm setiap yg kita buat! chaiyok!

oh by the way, erm..ape ye nak cakap. takde papelah. ade ni..tapi takpelah, let it be a P&C thingy *gedik gua dah on* saya nak senyum je sepanjang malam ni. boleh? hik2 *gelak kuda*

n by the way (bape kali da?) aku nak gak la bubuh gambar tu kat cni. moga dapat la aku mmpi indah malam ni. puhhh!!




skreeetttttttt, aihh aku terjumpa statement ni, sangat kene batang hidung sendiri:

*mnyibukkn hati dgn merindui makhluk yg bukan halal bagi mu seumpama mmbuka pintu bagi syaitan mnjalankn strateginya utk melupakan mu kpd diri NYA yg ESA.

hurm..semoga aku tak lupa diri..korang pon ok!!

ok, aku embed video ni. tapi aku tak sempat tgk lagi. tenet sni lembap nk mam.



ok la, gudnite to u my trusted frens :)

4 comments:

she-G said...

pinjam ayat ain.....shukeeeee

Ain bintu Amir said...

hehehe..amek2 :)

kite pon kopipes dari link youtube tu je..hehehe

Ndea said...

mane bewlog pink ko aiinnnn!!!!

Ain bintu Amir said...

wahahahah :D
bosan la ndea, silau. ni hitam dah, mjimatkan tenaga elektrik. wakaka :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...