Sunday, January 15, 2012

yeah!

yeahhhaaa alhamdulillah running settled da tadi :)

Aku gerak dari umah pukul 6pagi, sampai area sebelah stadium UPM dalam 6.30, laju tak? :p kalo pagi2 buta ahad mmg la jalan clear sume. sgt seronot ok.

sampai2 je aku terus menapak sane, takpela sorang pon, biase dah :P cewah walhal selama ni ngn nisah. sampai2 je aku tengok manusia ramai gile da kot menanti..huhu

pas letak beg, aku bgegas ke are stadium, wat warm-up, main join je ade 1 group ni. sembang2 la sikit ngn akak2 ctu. dlu time Putrajaya Nite Run pon aku main join je a group of girls, saje borak2. pastu time lari mmg tak jumpe da la. masing2 bawak diri.

7am kitorang dilepaskan. aku plak tak tgk jam, kat mp3, jam tangan aku ayep pinjam, yg besi tu ade la, tapi berat lak nk bwk running.

track nye, alhamdulillah ok, bukit tak banyak. mule2 aku semangat gile kot! pastu makin lama, even jalan flat pon aku da malas nk push diri. ampeh kan?

ni ngah tunngu official result kuar plak. so ape lagi running pasni yg aku nak join? kosong lagi ni agenda..

7 comments:

shahrin yusof said...

berapa km eh larian kat UPM? tak tau cite pun ada buat larian kat situ..

yg larian kl nike aritu ada try?

Ain bintu Amir said...

kat UPM (Mizuno Run) baru2 ni 10km, kene alert kat Website mcm: MyRaceOnline takpon pacesetters.com if tak silap.

kl nike aritu tak join, cpt gile closed maybe kuota terhad. siap dpt thumbdrive tu..

she-G said...

ok gak..masuk gak tu..slow2 la ain..

oh UPM...kisah cinta kami di sana..hahaha

she-G said...

ok gak..masuk gak tu..slow2 la ain..

oh UPM...kisah cinta kami di sana..hahaha

Ndea said...

wah2 hebak ain...sume lari ko masuk... bape weh fee mizuno rin ni?

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

aku nk join run jugak.tapi utk amik goodies je.boleh? hehehe

Ain bintu Amir said...

she-G:
hhheheh..ouww so suwwwitt :)

Ndea:
eh, takdela sume. ak target skg 1 bln 1 run je :) yg mizuno ni paling mahal la ak penah masok so far: RM60.

Syidah:
hehehehe..pon boleyy. byr fees, then da ujung2 tu kutip aje goody bag nye. hehehe :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...