Tuesday, September 8, 2009

heh

Geram bin marah kot. grrr..
bile tak dapat ape yang nakk sangat.
(aku tak paham la ape kena wat ni.. penin2)

dan.. dan.. bengkek sbb pagi tadi tren pack nak mati walhal aku kuar rumah awal.
cam nak penyek kot aku dah. kene apit. grr.. tak penah kot aku rase sampai camtu punye henyakan. sakit woo

geram lagi..
sebab dah masok 2 hari aku takleh bukak yahoo mail
dah delete cookies sume pon still de same.
vaaaaavee tol

tapi best gak semalam sebab..
aku masak nasik sendiri! haha :P
kali ni, jadi. *wink2*
susah rupenye nak masak nasik gune dapor ni. sebab dulu penah sekali masak, tapi keras. arghh!
biase gune elektrik je kat umah tuh. kalo kat rumah, bile nasik dah tinggal sikit, mak soh masak gune dapor je. aku lagi rela makan roti or biskut dari masak kat dapor (gile mengelak)
tapi dah dok umah sewa + takde rice cooker, so kenala masak sendiri. hehes

dan semalam gak berlaku insiden yang lawak. kat kaunter LRT tuh. sape awek2 yg turun kat Jelatek sila beware ye (aku lupe dow nk tgk tag name staff rapid tu) aku punye la ngn muke innocent n serabai baru balik ofis petang2 tu en, tnye ar staff tu, pasal pe aku nye added value card tu dok deduct duit. Ok la, actually duit dalam kad tu deduct bile kite masok kat mesin stesyen yang kite nk turun. Tapi aku punye, tiap kali masuk memane mesin, be it tempat kite bertolak, or tempat yang kite nk turun, sume kena deduct. tak ke cam vaaa... (smbung sndiri) patot sehari rm4.60, jadi double lak. Ok, tu pasal aku tnye staff tu dan.. memang die tolong tgk ape jadi.. Thanx bro sebab dah elokkan kad aku yang mengong tu. Tapi dah last2.. die ade request.. lol. korang agak pe?

one thing for sure la, the moment aku melangkah masok dalam kete, memang aku gelak tahap tak hengat nye~ ngahhahahahahaha =D

19 comments:

shahrin yusof said...

eh naik kat jelatek ke???tak pasan pon..blk kul bpe???

Ndea said...

ala....die mntak nak buke pose ngn ko..

hahah tipikal la aen...
wahaha...

Owh naek tren gk ke...ingtkn drive je ke ofis...caya lah... ptutnye drp 'heh' ko buh la tjuk: 'kehidupan org yg dah bekerja'...hehe.

noin said...

shahrin:
ha r nek jelatek.
kt ctu gak ke?
biase dlm kol 6 da sampai ar..
tp tak tntu gak.. huuu

ndea:
salah weh. even tipikal request nye tp ko teka salah gak~ haha

mustila nek tren. tak larat kot nk drive. jem lagi.. huu. t aku post baru aku tnye tajuk kt ko kay. haha

yanafia said...

mesti nak no fon
takpun mintak jadik gf tros.....
~lalalalala
=p

noin said...

kak yana~~~ hebat~~ hhahahaha
mmg typical request rite?
tapi cara mamat tu takley blah ar.
kite mmg nk gelak2 je pastu.. hehe

:P

Aminah said...

msk nsi gune dapur gas lg cpt msk...senang je la.....tu la..hidup seng je kn..ahahahah

noin said...

haha tau xpe.
agak cepat masak tp kena accurate ar dr sume aspek.
kini, telah diketahui bhw api perlu kecik time masak tuh. (dulu kantoi sbb api bosa. haha)

*wink

shahrin yusof said...

takla nek kat wangsa maju...mggu ni blk kul 9 je..haha

noin said...

hah?
kol 9 JE???
lmbt gile blk..
mmg kaw2 ar even LI ek.
huhu

Ndea said...

haha saje jeh...aq taw nti msti de org laen bg jwpn tipikal cetu...

aq xske bg jwpn tipikal...ha2.. :p

noin said...

hahaha.
cover baik punya wahai cik nadia~
ngaaahah ;p

aku tau ko bpgg kat pepatah jowo:
"Born to be difference"
hahak :D

shahrin yusof said...

itula tak sure nak btau lecturer ke tak...OT takde kat sini...

noin said...

gile ar korang..
skg da bln ke3 eh LI?
hurm cam elok bgtau je.
tp taktau ar en camne..
kerahan tenaga tol. huu

shahrin yusof said...

masuk bulan ke 2 dah lg 3 bulan...ada mmbe kne balik kul 3 pagi sbb umah die dekat ngn ofis...

mmg kerahan tenaga...

noin said...

dlm kes ni, tatau nk blame sape, tp cam sengal gk employer korg tu. haish2. kalo keje mebi leh claim ot en. 3 pg tu dah tahap kene repot kat perkeso tuh. heh.

sabar je la... huhu

shahrin yusof said...

hehe...dah lepas dateline tu yg org ats mntk cpt..manpower tak ckp...

staff pon rmai yg cabot pegi company len...plg lama tahan pon setaun je...

noin said...

ohh..
mcm .. mcm company yg currently nga keje ni je. kakaka. kire utk kes korang, die nk cut cost, die hire dak2 intern. then smpi mlm la korg kene siapkan kje eh.

da smbug keje t jgn choose dat company. then gtau junior2 jgn pilih company tuh. huu

shahrin yusof said...

mesti...company tu mmg nk mntk blacklist..tp kesal plak sbb company org melayu...

noin said...

hum.
ni la yg wat tak sdp ati en.
biase jadi, kite nk tolong bangsa sendiri.
tp dorg lak wat anak bangsa die camni plak.

takpe, lek2 je r skg. life must go on.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...