Wednesday, September 9, 2009

teringat kot.

Situasi 1:

Kedengaran lagu Berdua Lebih Baik nyanyian Acha dari radio..

A : Weh, asal ar die kate 'berdua..'? kan memang couple berdua. Takkan bertige kot. Bodo tol.

F: Memang la.. Die nak cakap berdua lebih baik la dari sorang2 cam ko tu.. hahahaha

A: (dalam ati : Kongasam ko angah!)

Situasi 2:

F : Along, kalo couple ni memang sms je 24jam eh?

A : entah, aku tak kot.

F : Ko couple ke? wahahaha

A : (dalam ati: bodo, dah g tanye aku tu apesal.. mengom)

Situasi 3 :

F : Pergh! Awek cun tu!

A : (dalam ati : sape la awek cun tu.. dan2 je masok mall teros carik awek.. chit)

dah nampak 'awek cun' tu ... dan ..

A : hahahahahaha sengal ar! bapok ke.. kah3 =D

camane la Sogo ni leh hire kaum nih jadi promoter perfume.. tak caye? g tengok sendiri.. kih2.

p/s:
A : Aku

F : Fahrin ex-Linda Onn.

11 comments:

Aminah said...

sebb sekarg ada kes skndal2..so..bole jadi ber3 lebih bek..

gua xkaki mesej..klu berchenta ngn gua..memang jenuh la nk tnggu gua rep mesej pjg2

noin said...

aminah:
yup, mebi pasal tu gak la kan.. haha.

bagos gile salute sama lu.. ape petua ar? kih2. kdg2 tu, tah la da mmg dilahirkn bls msg bjela2 kot. heh. kene blajo ar ni sama dokto. hihi.

CaHaya said...

sejak bile ainto ade skandal ngan fahrin?

Ndea said...

wahah aq mcm taw je bapok perfume yg ko ckp tu... :p
*lambang salu shoping kt jln tar*

aen bile kite nk buke same neh...adeh.

aq tga sedey ni...
da lame da x rase sedey..huhu.. =(

noin said...

wani:
haha. biase la, i kan ske skandal same artis! hahahahah =D

ndea:
ko tau weh? bkn 1 kdai je, malah 2 kot aku nmpk aritu bapok yg jd promoternye. kaw2 lg. adoila :P

tu ar, bile weh?? huu.. raye nk dkt da ni.. ko asal sedey2? jgn sedey weyh. jangkit kt aku mau sebulan tak ilang.. huhu

saya lah said...

oh..bapok2 ni saya suda antisampai mau membunuh......

btw, kapel x sms 24jam ok! bapak kami bukan tokey prepaid

noin said...

haha tau xpe.
merimaskan ek dorg nih. cpt2 la btaubat. huu

yaa itu dia wakil org berkapel da bsuare. hehe. ok2, mmg ade certain2 yg xde ar sms 24/7. just call setiap saat je en? haha (saje bakor. hehe)

diLa said...

fahrin?
haktuih!;p

noin said...

ngahahah~
faaaaaa *achum! ;D

Aminah said...

mana nk belajar???da gen ni ada dlm diri gua...ahhaah

noin said...

so, kena wat transplan ar ni baru leh dpt trait tu eh
(ape aku mrepek. haha)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...