Monday, September 7, 2009

carigali

Hari ni Selangor cuti coz Nuzul Quran. So does my company (My? heh). tapi kitorang yang kat site TM ni takleh coz takmo kacow projek (heh.) so leh apply la ari len cuti sehari ni.

So, apecer aku nk naip nih? About weekend aritu? Oh, lepak2 umah Emy kat Wangsa Maju. Shopping skit2. Rempit skit2. haha.

Lagi? hurm.. I got a new spirit. (semangat la, bukan roh baru. Roh aku satu je kot). oh ade orang baru dapat keje. haha. Congratz kak La! U deserve it dude~ :)

Lagi ape kot aku nak muntah kan kat cni? hurm. Ok, malam tadi dengan berbekalkan semangat yang tak seberapa, aku lepak main sudoku. Level.. er.. (aku tak sanggop nk ckp. phm2 sudeh. haha) Lame gile kot tak main. Sebab pe ku main? Sebab penah bace somewhere yang dengan bermain ni dapat melatih otak n minda. korang google ar kay. takkan sume nk suap kot kan? haha. (poyo gile aku). Bile da setel tu, rase nak jerit kuat2 je dow. argh! hee. rase cam.. cam kembali ke alam belajar coz dok kat meja smbil tekun ngadap buku tuh. kih2. (tak tekun sgt ar actually)

dan jugak aku menonton cite gameshow Gladiator malam td kat ntv7 smbil dok lepak kat meja makan, minum air soya, makan cucur udang (minyak byk giler!! dah2 pasni aku tamoh beli da), tangan pegang pensel men mendalah yg aku sebot tadi. Gile kentang ar benci lak aku tgk makhluk2 bajet Gladiator uh. Sukati je tolak2 peserta tu (ye ar, dorang dibayar utk tu, tapi jangan kasar2 sgt leh? haha) tapi tak bagos gak cite ni men tgh2 bulan pose.. sebab pe? lu pikir r sndirik! haha ;p

lagi.. sape tau katne nk cari baju raye yang korang akan rase berbaloi-baloi setelah membelinya? arr.. tolong la.. tolong laa.. huhuhu~ area KL, kajang, bangi. haa~~~ yang aku tau kedai Den Wahab kat Jlan TAR eh? tapi cam expensive ar ctu. Lagi kat kedai Ladies kat Ampang Park eh? Lagi? Lagi? ...

7 comments:

shahrin yusof said...

tak cuti...LI....

noin said...

erk? praktikal ktne neh?
wajib la cuti kalo kat sgor.
hehe

shahrin yusof said...

KL..wangsa maju...

noin said...

best gle tak sesak2 nk menghala ke tgh2 kl..
huhu T_T

shahrin yusof said...

haha..arini dah jem blk...ngntok~~~

saya lah said...

kedai sari..try la usha..

noin said...

shahrin:
ngntok? jgn tdo woo.. da keje takpe. LI jgn.. haha

Lina:
kedai sari? kalo tak jmpe cane? :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...