Saturday, April 4, 2009

renjis-renjis dipilis

Hari ni, awal gak aku bangon disebabkan tidur awal malam td.
Dah plan baik punya nk attend kenduri kawin one of my primary schoolmates; Farahliyana. Umur 22 same dgn most of my mates' age. Dah sampai seru, maka bernikah la beliau dgn jejaka pilihan hati : Hazli (sory taktau name penoh).
Tema persandingan ialah warna merah hati. Event berlangsung kat Dewan Gemilang UKM.
Ain Nordin n Miza pon turut ada. Thanx for ur cooperation weh. hehe.
Last2 yg dtg ke majlis perkahwinan tersebut ialah beberapa rakan sepersekolahan Sek. Kebangsaan Jalan 6, Bdr Baru Bangi:

Aku, Raifana, Ieka, Fahmi, Amat, Syakir, Jack dan Akram.

Seronok berjumpa ngn mereka. Kalo time reunion dulu lagi ramai, time ni tak ramai dtg join sbb most of them sebok dgn aktiviti masing2 and more important, ade yg menanti final exam yg bakal dtg bertandang dlm masa terdekat ni.

Btw, cikgu Wahizah pon turut datang td. Syok je jmpe cikgu sekolah rendah balik. Saya sgt sayang sama cikgu!!! muahx2! hehe :)









dan lepas tu, kami beramai2 decide ke Hospital UKM pulak, melawat mak Umi. Hope everythings will be back to normal n ibu Umi dpt menjalani kehidupan sehari-hari seperti biasa. Memang nmpk lemah, tp insyaAllah dengan doa dan kedatangan kami tadi sedikit sebanyak mampu menceriakan ibunya. Harap Umi tabah n terus kuat ok! Kitorang sentiasa ada utk Umi ok ;)

Dah berkumpul ramai2 wat aku tak kering gusi ngn lawak antara benua dorang. Leh masuk Raja Lawak kot member2 aku ni. hehe. Amat sempat lagi beramah mesra dgn Ain N n Miza. hehe. dan paling takley blah mereka disangka adik beradik. haha. Terdapat juga percubaan memujuk Fami ke karok. Kali ni Jack mencuba nasib. pon tak jalan gak. haha. susa tol nk karok ngn die. Karok smbil dgr radio je la jawabnye. haha.

papepon, aku rasa happy sangat hari ni. Even penat nk mati. Balik2 umah je katil dah penuh diisi adik dan Angah. Tak penah2 aku pnjat katil atas. Tapi memikirkan nk gak tido atas katil, aku gagahkan diri panjat ke katil atas. (Katil bilik aku is doube-decker). Puh! tido! Anugerah dari Allah yg tak terhingga nikmatnya. daa~

5 comments:

somewhereonlyweknow said...

nak kawen jugak lah....

sh hafiza said...

ah,besnyeeee....nak g gk!huhuhu..

noin said...

somewhere: kawin la. calon pon da ade kan? jgn lupe habaq mai kay! hehes :P

kak pah: mmg best! tp tak brape ramai yg dtg. huhuk. kalo ramai sure lg meriah! :)

Nurain Nordin said...

muke aku interprem lg..haha..
ain kemsalm kat mad.. :p

noin said...

haha.
okey2 tadehal.
hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...