Saturday, April 25, 2009

tak mampu bertahan

aku tak tahan lagi.
haha bunyik cam pelik, tapi bukan lah sepelik yang bermain di minda kalian ok.
Aku igt time2 ngh busy ni (bajet bizi la) tanak update blog sbb tade mood. last2 aku nk taip gak.
mau sengal2 je rase tak menaip ni. hehe

td siang aku ke UM, melihat adikku yg gedik lagi tak menggoda. Hot gile ar skg nih. Cuaca hot, badan hot! nasib bek ade air-cond dlm kete. kalo tak, mau jadi road bully aku tadi (bwk kete comel tapi ade hati nk jdik road bully r? haha)

then pulang ke rumah. walhal aku nk exam isnin ni. subjek Security lak tuh. Gile kentang! Tadi pagi aku nk sedapkan ati, pas mandi tross la belek2 notes yg aku cakar2 n conteng2 sepanjang mengikuti lecture Prof kesayangan ramai tu. Sekali tu, smpi penin, mcm tak penah aku blaja lak term2 ni. huhu. Lagi satu hal, subjek beliau ni cam xde skop yg jitu lagi ampuh. Maka kami haruslah memerah otak meneka mane2 part yg kuar. Even beliau telah memberi spot questions, tp stil besar lg skop tu dlm firasat aku. betol tak kwan2? (sile angguk). So? apa mau buat? baca sajalah kasik faham. huhu.

dan lagi, syabas buat team Selangor ok!! atas kemenangan penalti 4-1 terhadap team Kelantan. Even Sgor menang, tp aku rase Kelantan pon ade potensi nk menang gak match tadi. Mungkin takde luck, tp aku mmg salute gak ngn cara permainan Kelantan yang agresif, tp kadang2 tu sakit gak ati aku nengok dorg tackle kaki pemain Sgor. hempuk ngn kipas baru tau! huh! (emo) Hardi main pon best gak, mmg rajin ke sane ke mari mencari peluang. Indra Putra, Ezry pon patot diberi pujian atas semangat menendang bola ke arah pintu gol, tp syg kene palang gol n paling cian tgk Indra tak lepas penalti td. Aku siap ckp, "Ni musti masok". Last2 tak. heehe.

dan last but not least, erm.. aku sgt berterima kasih kepada Celcom selaku penaja eh bukan, terima kasih atas idea yg U-Pax Birthday dpt kol free for the whole 1 week time besday. I'm lurvin it! (tiru trademark McD. hehe)

tgu la besday aku nnti. hahahahaha :D

7 comments:

Mieza said...

Sukala tu F call..
seminggu gayut tak panas ke telinga ko tu..
Ku yg gayut tiap2 hr rse nk t'bakar telinga aku tau..hehe.. ;p

diLa said...

hahaha..
ko jadi pengulas sukan ke hape ni??
xleh belah..
pastu siap wat diskusi kt status fb lah kn..
cess!;p

weyh..aku stdy ng nisa~
hahaha..
jeles x? jeles x?=P

noin said...

miza: ala, bile lagi weh. time ni la nk gedik2 kat fon. hahahahah :D

dila: tau xpe. ak pon da rase leh gnti Hasbullah Awang. hahahaha. tu ar, ngn si munsyi n sorg mbr m3x aku. kemain lg borak sal bola. hahahaa (da mcm laki pon ade aku ni. split personality kah? haha) ape???? ko study ngn nisah??? argghhhhhh!!! jelesss nk matii!! ley ar ajar aku plak nnti. huhu :P

Nurain Nordin said...

skali 3,4 cerite ade dlm entry ko ni enh..security,bola,fami..
hahaha..

scurity aku mmg angguk,btul sgt bnde ko ckp tu..

bola,terer btul selangor enh..

fami..hm saje nak wat aku jeles.. aku kne wat sprsaver br ley gayut..benci i taw!

weh,miza da ade bulokkk..hahaha..
tp private2 plak..leceh tul..ko suh ar dier wat public..

saya lah said...

apsal x sebut amri ha??? huh!

noin said...

ain:
security. bapak susa nk mati! kalo tau soklan tu kua, aku join je ko mbute awal smlm weh! hehes :P

bola.yep, sgor mmg hero!! hehes

F.haha jgn weh, jgn TAK jeles! heheheh. alo, tgl lagi seari je kot neh. sdeyh :(
____________________________

Sayalah:
opss! sowy! da setel post entry tu baru terperasan tak tulih name kapten team sgor tuh. hehes. ok2, Amri Yahya! hehes. mantop! pemain terbaik malam tuh :) -minat bola gak ye?? hehes

noin said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...