Wednesday, April 1, 2009

tak marah kan?

8.30pm, time for dinner.
Ku menghayun langkah ke kafe dengan Ain Nordin n Miza.
Oder la mee bandung. Lame gak aku tak mkn nih.
Time nk bayar, org kedai boleh plak tade duit kecik.
Ain soh aku byrkan skali.
Pon takde duit kecik gak.

Abg kafe: Makan dulu eh dik. Byr pas makan.

Aku: Ok2 (sambil memilih2 sudu dan garfu besi. Wajibla kan besi. Aku mmg anti sikit gune sudu garpu plastik. Akibat genggaman yg sgt erat, aku takut samada terpatah atau terpelanting ke meja sebelah. Kalo Mofer dok seblah aku takpe gak. hahhaha. Ok, smbung perbualan balik)

Abg kafe: Eh, makan dulu k. Tak marah kan?

Aku: (muke konpius) Eh, tader la. Watpe nk mara. Lagi tak mara kalo free la kan.

Abg kafe: Eh2, tu tak bley la.

Lalu tergelak bosar ar kitorang kat ctu. Si Miza pon ade. Tu la, nk wat lawak lg ngn aku. Memang aku tambah2 lagi ar garam gula sume. hehe. Papehal pon, abg tu mmg sporting n sempoi.
Last2 aku byr la kan da abes makan tu. Melampau plak ar kalo blah camtu je.
Hehes.

Btw, kedai yg aku makan tu is Alias Corner. Have a try la kalo korg dok melepak dinner kat Zaba neh. Tak jumpe leh sms aku. Mmg aku tunjuk terang2 katne kdai tu n bersedia ar anda utk dipau. hehes.

Sekian :)

2 comments:

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

cehhh aku gak yang kena!!!

noin said...

haha selingan.
sekadar memeriahkan entri. hehes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...