Wednesday, April 1, 2009

bubu tangkap ikan

penat. tak boley nk zahirkan ngn kata2. ni baru mengurus diri sendiri.
belom sok2 ade anak, laki sume nk ku handle.
yang penting kepenatan n kelesuan ni terus menghimpit diri sampai nk membute pon takde rase da.

papehal, life must go on la. Even aku penah kate cam nk lari g Afrika, tapi masih ade insan yang menyapot. Kayuh pelan2. Tapi skg aku kene naik level kayuhan da. Arini da masok 1hb April ok kawan. Final exam aku start 23hb. Bayangkan ar nk setel tesis, patu nk prepare utk final plak. Cuak ok. Cuak gile b*b* punya r. (b*b* = bubu tangkap ikan r) . hehe

Tapi aku still nk menaip gak kat cni! tak kire! Blog also must go on even there's nothing really important to be written here. Tadi siang Alhamdulillah setel gak siapkan assignment Usahawan tu. Penin tak hengat ar nk wat mende yg suppose kena start awal dulu. Thanx kpd kamu (you-don't-have-to-know-who. haha) atas sumbangan sumber2 produk itu. Tapi nk memahamkan satu hal lagi weh. Kalo akar rambut aku ni tak kuat, dah lame berguguran hingga gondol kot la kan. Tapi Alhamdulillah, syukur kepada Allah atas ciptaan-Nya yg sempurna. (Ape pulak aku bebel ni?) n of course thanx gak utk team member aku si Ain n Dila. Aku tatau asal aku cuak nk mati takot tak dpt siapkan tugasan ni. Tapi Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar.

(termanggu sebentar tanda takde idea nk teroskan blog)

ok la ni kot. Eh! Siot! camne aku boley terlupa arini 1hb en? 1hb April en? April Fool ekh? heho. Lantak korang ar nk kenekan member camne. Janji jgn aku yg kena da r.

4 comments:

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

Ala setakat 1 April je nak kenakan orang buat apa... aku tiap2 ari ada ke kenakan orang...

Dah2 April Fool tu sama cam Valentine.. x yah nak sambut2.. baik sambut birthday aku.. ada pekdah gak.. hahahaha!!!

Wei BUBU ko suka tangkap ikan ye? dia pakai mata kail ke?

noin said...

tu la.
da lame2 aku menaip mlm td baru terprasan da masok bln 4 weh.
gile cpt mase blalu. huhu

eh2, nk gak aku tau ape pekdahnye smbut beday ko ok. haha

bubu tu kan sejenis alat utk menangkap ikan. xde makne lain tu weh. haha :D

Nurain Nordin said...

yer ain..thanks to mr F ye...hahah

noin said...

haha.
aku da wakil ko n dila ucap makashih kat Mr F.
makashih je, mane pengerasnye weh?
hua3 :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...