Monday, June 7, 2010

anda prasan?

Aku arini freely.. carefree takde mende sangat nak buat. kat side aku ni, cam aku sorg je kot yang wujud. haha. akak2 ni mule2 tadi ade, time bukak file student. lepas lunch da takde plak. ade hal lain kot. hehe. aku lunch pon, Alhamdulillah free sebab jadi Urusetia Program 3P kan. hehe.

so, jom kite borak2 lepak2.

baru2 ni kan aku dah cite yg aku tengok cite Lagenda Budak Setan ngn kawan aku Syud en. Pastu kitorang amek ar gambar sesame (ala poyo la kalo korang kate tak penah buat. hehe) then aku realise, pic aku kali ni cam anggun sket dow. hahahahaha. selalu itam legam je kan. mebi sebab pakai fon Ericsson, tu pasal cun semacam je. flawless gitu. (dah2, aku da over plak).

So baru aku tersedar pastu, kalo agak2 terperasan tu, cepat2 la istighfar n ucap Subhanallah n Alhamdulillah.. kepada Allah je lah layak rase 'prasan lawa' tu kite kembalikan.. Dia yang Maha Mencipta & jugak anytime Dia mampu mengubah kite ke rupe yang bg kite kurang lawa. (terigt cite Budak Setan part Lisa eksiden tuh.. huhu)..

so, sekian. kepada sume, (aku pon), same2 la kite beringat ek. kengkadang memang best prasan2 ni, tapi jangan sampai lupe setan pon turut contribute rase prasan2 itu.. hehes..

Wallahualam..

p/s: eh, suke2 je Ayu (Lagenda Budak Setan) tu mintak nak muke lain pas die eksiden tu. makin lawa plak tu. tapi pelat 'r' tetap xleh ilang.. heheheh ;p

5 comments:

nisa ~ shasha said...

ain, ko amik gambar pakai fon pape pun ko tetap cantik la! :p

noin said...

hehehe ;p
ala cik nisasha ni sesaje je wat i blushing! hahaha

walhal ko lg comeeyyy dr aku.. hihiks ;p

nisa ~ shasha said...

hahaha.. spe kata aq nk wat ko blushing? aq nk mintak ko blanja aq karipap la! :p

noin said...

hahahaha
ala takat karipap ja. no hal. bape ko nak? ak pos laju t.. hihik ;P

diLa said...

haha..sengal!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...