Friday, June 18, 2010

.. dan lagi (tak larat)


Herm. Lately mcm2 prasaan ader. bengang especially sbb tak dpt layan bola dgn girang sbb xpasang astro (ok, ni mmg padan muke sendiri) . mengharapkan rtm je mmg x sume game ar aku dapat tgk. huhu.

dan tadi aku terjatuh buat ke sekian kalinya. kali ni kat tempat beli mknn2 laut plak kat BNO (bace: Bagan Nakhoda Omar) kat Sabak tadi. malu2. naseb bek aku ngn member2 je yg ader. keciwwa sebab baru je aritu aku terjatuh time men beskal. la ni wat hal lagi. punca yg disyaki ialah sbb aku pakai heels td. ala, ok je patotnye. hadoi..

n skrg aku dok usha2 kebaya plak. lawa weyh kat fb tadi aku tengok. nak beli boleyy? :P

n btw, baru2 ni aku rase sedih sebab terlepas 1 offer yang best2. Aritu sesaje beli Majalah Libur. ok skangni aku cam malas nak beli magz yang remeh2 bagai. macam housemate aku mmg beli majalah ala2 kewanitaan. so dah leh cut dictu. haha.

ok berbalik kat offer tadi. ade offer ke Beijing dgn bajet sbnyk RM98 yg kite kena byr. 5 hari 4 malam tu weyh! over siot! tapi ade kekangan which is tak cover dwet flight and terhad till 31st August je. Magz Libur yg aku beli tu plak keluaran Jun 2010. So got me? yang wat aku cam terkilan sbb nak book flight je. dah tgk kat AirAsia aritu, sehala RM691 ke Beijing. oh whatta. erk takpe la kot :P dengan kelam kabutnye kang nak bajet utk raye lagi. hua2. btw, agensi tu namenye: Sri Sutra Travel. kalo minat leh contact dorg.

takpela, pasni gotta be more alert! aja! ^_^

4 comments:

aSh said...

wah... blog baru.. comei.. kemas.. hehe.. tahniah kerana berjaya curi masa untuk ubah blog.. hehe

heel.. wow.. proud for u.. dgn kebaya.. sure cun.. disarankan beli... :D

the travel thing.. leh caya ke?to good to be true la.. pape pun.. hati2 tau...

noin said...

hihi takdela rajen mane pon ni ash. just aritu blogger ade promo template. cam bkenan dgn yg ni. tros amek. hehe. mak kite pon kate b8r than before :D

eh silap, suppose ckp wedges bukan heels. hihi. dulu pnh skali pki kebaya tp segan la tros xpki. haha

itu la pasal. da siap call org tu sume. tp sbb hrge flight mahal cmtu tros cancel trip :p

nisa ~ shasha said...

npe xpsg astro??

noin said...

tu lar. terlambat plak segala2nya. patot awal2 lg da pasang astro kat rumah sewa sabak tu. huu :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...