Saturday, June 12, 2010

bola! bola! wuhuuu~


wuhuuuuu musim bola sudah tiba!!
yaribba andre2~~

OK2, back to reality. hehe. semalam korang tengok tak bola? aku layan taw taw! tapi cepat kalah ar plak. i mean aku sendiri yang kalah. letak je pale kat bantal. 5 minit, aku dah kong. haha. sedar2 je farah (aku tompang umh die.. hehe) dah kejut soh masok bilik tidor. cet! mencik! kali ni bola yg tgk aku. sedey oh! tapi malam tadi cam bosan gak la. aku tengok gak kan. so banyak yg sipi2. mexico nampak cam byk try wat attack. africa plak passing cam asek terlepas je. hasilnya: 1-1 .. draw tuh. so, seems like kalo aku tertido pon cam xrugi sangat. (selain ramai star2 encem2 dr team mexico tu.. haha)

ok, tonite got Argentina vs Nigeria.. nak sangattt tengok memandangkan ade messi disitu. kalo korang perasan la, rupe messi tu cam sorang watak boy dalam cite Hanna Montana la. ade kan? hihi

:: iklan jap ::
picca bawah ni aku(baju merah) ngn adik aku (farah)
time kitorang kecik dulu.
beza kitorang 2 tahun,
tapi skang die lagi tinggi dari aku..
wuwuwuw ;( btw, miss u so much bebeh!)


erm and semalam aku lepak men beskal round2 poli ngn farah. syok sangat (ke batak?) dapat beskal, aku suke2 je tukar2 gear uh. serentak plak kiri kanan tanpa terfikir akibat yang bakal dihadapi. then, tak semena2 stuck plak rantai tu kat celah2 besi tuh. cit! tpakse ar kotorkan tangan. hihi. naseb badan. lame gak kitorang lepak tepi nak betolkan tuh. fuhh! naseb dapat setel. da la hari nak ujan, kilat sabung menyabung.. cuak! huhu

so arini ape plan anda? aku gile blur this weekend nak watpe. tup2 akak opis ajak join rewang macik die kat sabak ni. aku pon on je la! hehe. amende aku nak wat pon no idea arh. tolong je ar pape patot n kenal2 je ar ngn warga sabak neh. 1 thing yg aku perati, org2 cni memang kenal each another. cam aritu aku g beli pau kat Pau Mus, borak2, aku bagitau la umah sewa kat mane. cepat aje die leh tangkap owner umah tu walhal jarak takde ar dekat mane.. kalo aku la.. hoho ... tetttt!! :p

So, have a nice weekend everybody. xoxo! ;D

p/s: aku ngah makan kerepek sukun nih! sedap gile oiiii .. kyaaaa~~~ ^_____^

3 comments:

diLa said...

weyh...org kwsn ctu memg peramah la..ko tgok la cam au. bwahahaha..kn peramah lg penyayang.wek wek. weyh, gmba farah tu, dr kecik lg dah nmpak periangnye. haha..ain! aku rindu messi.tbe2 jek.;p

diLa said...
This comment has been removed by the author.
noin said...

ko ni typo lg. nak kate "aku" ke? haiyaaa... ok2, ko mmg peramah sokmo weyh~ wakakaka

ha r. dak tu mmg happening. da name pon farah: kegirangan, kegembiraan kan. haha. oh messi la plak. ko tgk tak beliau main mlm td? hehes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...