Saturday, June 26, 2010

merapu.


"Ish, mane teksi ni. Lambat tol"

gumamku dalam hati.. cepatla sikit oii.. Haaaa!! Sampai pon. Da nampak 1 teksi ni. Aku teros naik tanpa fikir panjang. Dok seat belakang sebab seat depan dah ade orang.

"Ahh, belasah je ar. Janji aku cepat sampai", sekali lagi aku bermonolog dalam hati.

Eh, nak ke mane plak ni? Tetiba kedengaran:

"Ketibaan panji-panji bla bla bla..."

Erk, gile ke ape? since bile umah aku kat istana bagai ni?

Tetibe ade sorang orang tua ni. Sultan rupanya. haha. Dia bawak aku masok 1 bilik ni bertulis 'Pinang' kat luar.

n then teros die bagi sebentuk cincin. Katenye die nak pinang aku untuk anaknye. Siap soh aku simpan dulu cincin tu, then dalam mase bape hari tah die soh aku bagi jawapan.

I was like : Oh My God! Gile ke hape? Ape motif nak lamar aku bagai neh?

"Along, bangon Subuh~~", suara mak kedengaran.

*** Plink!! Teros mimpi tu ilang. Gilo. hahaha ;D

5 comments:

aSh aBd Rahman said...

mmg gilo...

PrincessD said...

hahaha berangann je ain ni..nk kawin ngn anak raje kononnnnn :p lol!

CaHaya said...

ainto masih lagi serupa. kuat berangan! haha! =p

noin said...

ash: hahaha

dee: eh mane de berangan. ni mimpi malam td namenye. pelik tau! haha

wani: hahahah bukan la. mimpi ni. huhu :p

aSh said...

bile mase ain naik teksi.. memang merapu.. serius xdpt trima post ni..

T-T:......... ^_^:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...