Friday, March 27, 2009

.cheese!.

One thing is always the best when there's something inspired you right?

As for me, i opt to jog whenever I'm free, not to forgot that the weather must be suitable to do so la kan.
Not to mention that some of people would say that I'm doing that for other purpose. What is it? Ask them. They seems know more than my mind would. lol. ape aku merepek ni. walhal nk cite pasal aku g jog tadi je. Paling hangin tahap karma la kan. Dah la ngn assignment yg bertangguh2 yg nak kene submit Selasa ni. Adeh. Whenever I'm not in the mood, I'll go for jog dude! It's the best way (so far) as I don't join other sports such as Taekwando yg leh sepak2 bagai nak rak tu or Silat yg sangat la stylish bagi aku. hehe. So, what to do when nothing's could be the best for you? Yeah, definitely going out for jogging.

Dan kebetulan hari ni hari Jumaat. hehehehehe (panjang sikit giggles.kih2)

Nak dijadikan cerita, time aku ngah jog uh, ni da kire the final round la coz aku dah hectic tahap maut, lagi beberapa inci je nak sampai di garisan penamat, ade mamat sesat mane g sepak bola masok ke padang, then,


"Pak!!"



terkena aku nye lutut. Cheese burger sunggoh! ko igt ko sape ha?? malu dowh. dah la aku ngh panas badan peluh tahap mot! ko panaskan ati aku plak! da la die ade kat blkg aku. waaa! cis! lalu aku wat bodow je jalan ngn macho nye. walhal dlm ati rase nk amek je bola tu lalu ku hempuk2 ke kepala beliau. geram!! grrrr~

erm last2 aku blah camtu je dr stadium. ces! mmg aku agak fobia la kan kalo ade org men bola kat pdg tu. Dlu penah hampir2 kena, tp aku pantas mengelak. Maybe sebab da jarang turun padang skg, stamina da kurg, so tak dpt bertindakbalas ngn lebih pantas utk mengelak serangan dari mana-mana pihak musuh. hehe..

papehal, majulah sukan utk negara. semoga aku bertambah rajin turun ke pdg selepas ni. yah ain! go go! hoho

5 comments:

diLa said...

hahahahha...
kalo aku ade..
aku dah guling2 jatuh..
bukan sbb bola kene kt aku..
tp sbb gelakkan ko..
hua3~=P

.ein said...
This comment has been removed by the author.
noin said...

haha mmg sengal gile weh!
dah ar ak ngh poyo2 jog time tuh.
nak aje aku menyumpah kat mamat ampeh uh!
aish!

p/s: sori anga td tgune id ko. haiya

.ein said...

agagaga kau bajet mamat uh saje la hah? die pon gle cuak.kau kan singa.wakakakaka

noin said...

aku singa??
walhal ko tu singa kat umah tak sedar diri ok! haha
smpi skg aku stil cuak kalo ade org men bola kat tgh pdg time jog weh. siot je. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...