Sunday, March 8, 2009

new layout!

finally, ketemuan jua daku ngn ilham layout yg baru ni.
thanx so much to pakcik google!
hehe.
memang best bile da jumpe ngn something yg mmg dicari2 selama ini (ececey cam ape je)

aku rase lapang sikit dada ha sejak jumpe layout ni.
haha
nak2 time jiwe ngh kacau ni.
hehe.
bahye ouh aku paling takut ngn diri sendiri utk moment2 seperti ini.
mesti ade mangsa terdekat utk kulepaskan segala kekusutan dalam palotak ni.
hehe...
n I found it.
n I already release it.
n tadaaaa!!!

any constructive comments on my new layout adalah sangat dialu2kan.
hehes :)

9 comments:

nisa ~ shasha said...

weyh ain! ape kes pink?
kenapa pink? hahahaa

noin said...

x comey ke?
ak rase sgt sweeeet!
hahahah ;D
(just see how long I can stand with this colour. haha)

nisa ~ shasha said...

hahahaha... sweet.. mmg sweet..
tp aq xsuka pink!
(eh apa kene ngene? kan ke ni blog ko? hahahaha)

noin said...

nape ko xske pink?
aku igt ko jenis minat girly stuff yg pinky2.
haha

nisa ~ shasha said...

hello! aq minat girly stuff? manade!
tu ko kan? hahaha..

Fasiha said...

cantikla page ko..

noin said...

nisa: eh, bkn eh? aku salah org ar ni.hahak.

umi: maceh umi. ini sume ats bantuan pakcik google. ko pon boley carik gamba cun2 weh! :)

somewhereonlyweknow said...

pink itu kacak

noin said...

mmg pink sgt kacak malah menggoda jiwa ragaku ini. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...