Tuesday, March 3, 2009

.tiresome.

mcm2 tag da aku wat skrg.
mula2 excited gak.
tapi, biasela kan manusia mmg tak boleh lama sgt ngn sesuatu tu.
mmg nakkan kelainan.

dan lately byk pulak assignment yg tergendala yg harus dilunaskan sebelum tarikh tutup penyertaan. huhu.

tadi baru setel satu mende even byk gak spelling mistakes! (dila mmg nk kene! huhu :p

dan aku sgt merindui my family members especially my dad! waaaa~
(pengaruh homesick dari Nisasha, Dila dan Ain Nordin)
dan jua kesedihan akibat peristiwa yg 'itu-itu' membuatkan ku semakin khusyuk menghabiskan segala tugasan yg diberikan. (apekah 'itu-itu' itu? haaha)

dan terima kasih tak terhingga kepada roommate ku , Yong atas kefahaman beliau tentang diri ini. haha. (tumpang tempat Yong! hehe)

5 comments:

diLa said...

ko pon sme cam sha..
saje nk slahkan aku..
ciss!
dem yu. dem yu!;p

alah..yg 'itu itu'..
bwat2 xpaham pule..
tet tet tet..;p
nk aku gtaw?
'tutup tgkap dulu'!
hak3~

Are::Teem said...

nak tau!~dila gtau aku!~

noin said...

arghh!!
sadap u sadap u!
hahaahah
aku tau psal pe kensel weh.
pasal die nk kuar ngn aku je.
tamo korg2 kaco daon.
wahahaha :D

diLa said...

ateem..kiss aku dulu.
baru aku gtaw..
ahakx~;p

noin said...

dila : eeeeeee ko da mengenyam cam si bing2 larrr..
haha..
nasib ko la atem kene compipi ngn dila baru tau pasal pe.
hehehe :P (aku tak campor. haha)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...