Sunday, December 18, 2011

entri paling bosan. takya bace.

Salam alls.

Arini penat gile babet. Dari pukul 5pagi aku da start my journey for today. driving to Mont Kiara, ade event running situ-Malakoff Run. sesat gak la. aku bole tak ingat mane nak g stesyen LRT Universiti kt UM tu..tah la, pagi2 sorry la memang ting tong lagi.

Then event start utk aku yg just participate 7km ni pukul 7.28 pagi..bosan je tunggu nak lari (poyo). haha. lari punye lari, vunguk punye bukit, baekkkk punyaaaa bukit smpi 3-4 kott! memang membunuh. nak lagi konghajooo siap ade orang da set tempat baekkk punyaaa nak amek gamba kat bukit time mendaki. sah2 la aku jalan je..muke merah padam menahan penat..

dan akhirnya, aku sampai gak kat finishing line. time taken for 7km run : 1 hour. takdela hebat mane. utk kepuasan sendiri ok la..gigih gak la aku bantai lari tadi..

n dapat gak finisher medal. thanx nisa tolong dapatkan medal tu. hik2. method agak funny tapi tak kesah, janji dapat!! haha :D

dah tu, makan la tengahari nasi lemak. sebenarnye da lapar gile kot. dan2 mak nisa bagi nasi lemak, aku pon makan la ngan lahapnye..kes2.

dan pegi mines plak cari laptop. sian gak salesman kedai tu aku tanye die macam2. hehe..sebab ape? sebab aku dah kurang update latest info sal current laptop skang. even aku ajar fundamentals of OS. ok la, banyak die bagi input, aku pon layankan ajela salesman tu..btw, it's not dat I'm buying the new one la. laptop lama fara ni elok lagi, gune je watpe nak membazir beli baru kan?

dan bout 7pm, aku bertolak ke sabak. ngokngek gile mengantok kot. Aku da sampai tahap biar wiper bergerak walau tak hujan ok. semata2 nak ade mende bergerak depan aku, so that aku akan kurang mengantuk la. (teori sape ni weyy??)

siap tampar2 pipi sendiri, cubit2 muke pipi peha. haha. ngantok okkk. sing along with the current song, takpe sorang je dalam kete takde sape kesah..

smpai2 je rumah, aku bersyukur tak terhingga kot. syukur tak accident. huhuhu..

ok lah, gudnite alls.

2 comments:

Ndea said...

aku komen sebab ade pekataan mengantok. ngantok tu sinonim dgn aku tahu. haha.

Ain bintu Amir said...

hahahahah

tau xpe. mngntok sangat2 weh~ huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...