Thursday, December 8, 2011

moninnggg!!


moning! moning! gile hape kol 4.30 tak tido agi? ekekeke. actually terjage, mungkin sebab joging tahap dewa tadi, so tido pon ala2 dewi-dewi kayangan la kot. lena gile ak tdo..tah pkul bape pon tak sedar. yg igtnye, lepas reply msg then tak tau ape jadi..jage2 je da pkul 3 pagi..boleh?

so tadi petang aku try la jog, da 2 mggu kot tak kuar main. hehe. dok IAB (Inst. Aminudin Baki) mmg malas nk kua ptg2. bek berselindung di balik selimut lalu mimpi lagi besh! :D

Ok2, back to story2, so aku jog round poli 2x, non stop tau tau. hik2. somehow impressive gak la ngn diri sendiri (hahahahahaha geli la uols, iols prasan jek lately..awat tah?). yes, aku tau ramai lagi hustler2 bab jog ni kat luar, tapi nak gak blagak aku ni..ekekeke :P hah, 2x round tu aku take time bout stgh jam. ok tak? jarak tak tau lak bape, tak measure..nnti esok aku bawak pita pengukur eh.

arini pon SKT siap. eeee sukenyeee kat diri sendiri (gile).

dan jugak, ari selasa pas exam kat IAB, aku bertemankan kak Di g shopping barang2 keperluan (bkn ikut napsu ek), kat Giant Bt. Caves. aku beli kipas, kasut Bata (sampai 2, hamekko! da sangap sangat nak beli kasut.wakaka), tudung, then makanan sket. kat kedai tudung tu mmg aku & kak Di wat cam kedai sendirik. wakaka. naseb bek cermin die kat luar, kalo dalam kedai mau aku sarung sume tudung dalam tu. hehe :p

tu la die, eih aku rase cam nak tgk wayang la. lame gile ni tak tengok. last aritu Hantu Bonceng je. gile lame hokehhh. nak ajak sape ek kua? i malu la uols nak ajak sesape..oh sesape, tolong la ajak saye..saye tau anda busy, tapi kua jom? jom? :p *sila bace ngn nada paling gewdiksss skali. hahahahahaha*

aku rase last2 aku dok umah je lepak2 tgk tv..sian kannn? kan? kan?

2 comments:

she-G said...

kitorang kena siap sblm bulan 12 lagi tau..gile babas nak buat seme tu.dah la tetiba kene g kursus...cesss

Ain bintu Amir said...

hihihihhi :p

kite plak smpt sign je buku hijau tu, pass kat S/U. Tapi syukur KP (Ketua Program) memahami :) tadi dah bubuh kat meja die comel2 :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...