Tuesday, December 6, 2011

sepintas lalu..


tiba-tiba aku teringat 2 member rapat..sekepala, tapi sekarang dua2 dah ke pangkuan husband masing2. huk2.. tak kene tempat pon aku nak sedih, tapi mesti terasa punya kalo 2 orang ni dah takde kat sisi..

zati dah ke Poli Jitra, Bi my roommate pulak sekarang dah berpindah ke Kuala Selangor, still boleh jumpa lagi tapi tak mcam dulu la..die la member aku cite mcm2, pasal tension kat ofis etc..

Zati pon ngam jugak, mcm2 hal aku leh share ngn die..ape2 yg tak kene, pendapat & any helps from her memang sangat2 aku hargai..

persamaan 2 orang ni ialah sifat caring yang tinggi..takdela nak kate current people sekeliling aku tak caring, tapi dengan ketiadaan 2 orang ni, berkurangan la orang yg aku nak story mory pape da..huhuhuhuhu..sedeyhnyeeee mummy~~~

dan tadi, aku tengah penin pale, so tido jap la pas asar (ok, tau tak baik tapi nak jugak buat). then masok msg, Kak Has!! waaaa rindu sampai tulang tuuuuu kat beliau~ :) my cousin belah mak yang grown up with my mum. they were really closed ok.

tup2 trus aku call dia, borak mcam2, siap aku melalut lagi. patot kak Cik (her daughter) currently studying in QA area, buat praktikal kat company. tapi aku bole melalut tanya kat hospital mane kak Cik wat praktikal? wahahahah. malunyeeee mamai & kene gelak ngn kak Has :P

rindunye nk jumpe my cousins, rindunye nak jumpe member lama..rindu sangat nak hangout with you guys. rinduuu jugak nak hangout together with my family members..tapi aku pon dgn tak reti nak cuti betul2, so balik umah je dah penat & sudahnye melepak aje kat umah..tapi at least aku masak tau. so baik jugak la aku ni (hahahaha motif ayat sudah lari. wakaka).

patotnye aku nga bace notes ni, esok nak exam pulak..tapi kemain lagi malas tahap sloth, boleyh??

dan tetibe aku prasan ramai org komen kat shoutbox aku. adekah ini prank semata? tapi aku bukan lah se-hot Dahlia Teck ataupun Megan Fox utk orang menconteng arang ke shoutbox aku..tapi kalo betol la komen2 tu sume ikhlas, aku pon turut ikhlas menerima segala pujian & ade gak kritikan dalam tu..thanx korang yg sudi drop by my page..

..tapikan, aku rase since tambah Labels kat post memang mencanak komen orang kat shoutbox aku..tah mane entry korang terhinggap? memane yg emo tu tolak tepi la eh. tu tandanya bendera merah nak naik la tu. hehe..normal2 :P

ok la, roger & out. yoroshiku onegaishimasu...itadakimasss..takashima..

salam :) cao~

eh jap, kadang2 ayat aku mcm ustazah ke?? ekekeke..takpela, janji iols dah menjalankan tanggungjawab sebagai penasihat..err penasihat .. hehe

5 comments:

she-G said...

jaus di mata tapi dekat di hati kan ain??hmm....kalo org y salu ade time duk kenang2 masa gini mak kata die dah ade sindrom nak T...ahaha....

she-G said...
This comment has been removed by the author.
nisa ~ shasha said...

xpe xpe aq dgn dila xkawen lg! hahaha

diLa said...

aku nk like comment sha:p
weyh kwn ko da pindah kuala slgor, ko ble plak?:p

Ain bintu Amir said...

she-G:
sindrom nak T? nak apetu? :p

nisa:
tu laaaa..jangan tinggalkan daku ohkehh ;D

dila:
hehe. like3 :D erk, xde planning pon nak pindah sane. kawen pon idak lagi, ngn sape nk kawen pon tidaklah ku ketahuan lagi. ekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...