Saturday, June 6, 2009

berita terkini.

bile ye aku last update blog?
oh, ahad lepas, time attend kenduri kak Dila tu. ok2 arini agak lapang sikit dado dan palehot den. maka, bermulalah segala-galanya disini.

Berita gembira?
oh, tentulah berita kepulangan laptop kesayangan ke pangkuan tuannya yg menanti ngn penuh kesabaran ni (latar belakang: seorang wanita duduk di tangga rumah seolah-olah menanti kepulangan anakandanya beraya. hehe). penat ni weh tunggu. 12-03-2009 aritu aku anta kedai. Tibanya ? 03-06-2009 ok!! nk kat 3 bulan aku tunggu. siot tol ar kedai tu. Rosak kat hardware, so that dorg ganti power port, mainboard n dvd drive tu. Kire takde format la coz bukan dlm2 yg infected kan. Gile la kan aku menyiapkan thesis aku kalo takde meminjam laptop dari somebody else. Angah! thanx so much! along sayang kamuh atas kesudian meminjamkan laptop mu ituh. hehes.

Lagi berita gembira?
I won a lucky draw for double movie tickets..!!! sgt hepi ok since tak penah2 aku dpt cabutan bertuah sehebat ini. hahaha :D n now still waiting for the snail mail n tak saba2 nk tau bile nye movie tu. cepatla!!! haha. urmm.. nk tgk ngn sape eh? haha

Lagi lagi berita gembira?
Kereta viva yg ku bawa ke hulu hilir tu dah servis. Memang sgt hepy, bwk pon sedap je skg. Tukar minyak itam la kan. Thanx ayah! ;)

Berita tak brape hepi?
So far takde ar. hehe. ade pon tak teruk mana. lumrah hidup has it ups n downs :)

wanna wish:

1) hepi 22n besday to my ex-rummet time matrix dlu. Yan-to! on 05-06-2009.

2) and also to Nadia Anuar my fren kat Sambest dlu. on 06-06-2009.

sayang kamuh! muack! ;)

6 comments:

Nana Chan said...

sile bawak saye ke tayangan filem percuma tersebut..
muehehe...


xpun sng2 bg je la dua2 tket kt nad!!!
;p

noin said...

namoh2..
nk tgk ngn somebody else.......
ehem2..
ahaks~~~~ hahah :D

Nana Chan said...

uikssss..dengan F yang rmai 'mmbe pmpuan' 2 ek???huhu...

p/s:u have been tagged!!!sile la jwb...;p

Enz said...

heheh ade name I la kat post aen...

har3.. tq3! ^__^

bwk aq la aen, sbgi adiah besday, gulung skali besday2 aq yg da lps, pastu aq maapkan ko sbb xbg adiah hahaha :p

saya lah said...

mintak2 muvi x bes!

noin said...

nad:
eeeee! tabahek tau! hahaha ;D

nadia:
haha. we'll c... hehe
btw, hepi besday dear!
jgn lupe kol i for de whole week ni ok!
hahah :D

Dato':
ni lagi tabahek. I dpt Night at de museum 2 ok! huhu ramai ckp best. hehes :P lagi best kalo free kot. hahahah :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...