Wednesday, January 6, 2010

berita awal pagi.



malas nak adjust gambar ke bwh ar. so start tgk pica dulu la eh. huhu..

peace! i loike dis picca~ so hepy hyppo~

..sedikit kesedihan. ini namenye baju cap borow. haha. thanx ash :P

dee and I .. ohh siyes kene jog pasnih.

merenung mase depan. ahaks

50th floor. pasni mengidam nak naik menara Dubai tu plak. hoh! sila abaikan muke aku time nih. hooo sume salah Ruben suh i bukak mate besar2! huhu T-T

Penat la arini.. dari pagi dok training ngn user.. so aku nak lepak2 jap cni.. hadeh.

Pagi2 lagi, alhamdulillah bagon awal sket. ape daaa, name je new year, tapi tak berubah2 gak. tunggu kawen dulu kot baru leh bgon awl? wakaka.

so, drive ar cambiase, drop wani kat damai. then proceed la merempit dr dlm kete. cambiase, smpi2 kat Jalan Semarak dpn Celcom tu msti aku pekene Drama Sebabak punye. hehe. thanx ar pacik Din Beramboi. wa sayang sama lu, tapi arini tak brape nk lebor sengih aku sbb cam xbrape best ah. tak lawak nar. erm, tarik balik ar statement awal td. wakaka. yek.

So, arini kat Mahameru, ade 1 motor tu, taktau ar kes da lame idop ke hape kan, giler ar die leh potong dari lane paling kanan ke paling kiri. mangkuk tol! laju bak pelesit! naseb aku bwk kete cam berhemah la kan. tapi dlm ati menyumpah tak hengat (azam taun baru, aku tanak maki dpn2. dlm ati suda. huhu)

Lagi, time kat simpang 4 area Abdullah Hukum tuh. kalo tros g Angkasapuri, tapi aku g kanan sebab nak g tm. Ade 1 bas kat lane kiri aku ni. mangkuk tol! nak gak menyelit bajet kecik bak kancil per? so aku just ambek ruang btol2 ar utk kete alphard aku nih (wahaha. ok2, viva la kan, Alphard tu name timangan. hihi). skali tuh, tkene gak bontot bas tu gesel sket ngn dpn viva aku. mmg vavi la kan. aku siap hapal lagi no plat bas uh. tapi skg da lupe. ciss! (maki diri sndiri plak. tapatot. tapatot. huhu). WBX 3457? eh. cancel2. aku tak igt arh. hoho.

dan tadi, time odw masok parking kat Lembah Pantai, aku nmpk ar 1 banner. sheet! start 7hb, which mean esok, byrn parking da up. RM8 per entry. shoot! b4 dis RM6 .. cis. mmg tanak drive da r pasni. abes masak la aku kan. bole claim tp nk menunggu lg, camne nk bli Blueberry, ke Blackberry? arhh konpius2. takpon nak bli iPhone kalo dwet byk mengalir kat pegi-balik keje je kan?

so, esok nek lrt semula. oh oh. mengharapkan naik yg 4 koc tu lar.. hehe.. amin..

byknye aku bebel. hee. ni lom masok training ngn user tadi.. nothing much to say. everything's went well except some things la yg kene modified lagi. huhu.. sekian berita melaporkan.. adios!

8 comments:

fn said...

blueberry pon ada la. csl punya. mau kah? hahaha

diLa said...

csl? hahahaha..stylo gak design csl ain..
*ttbe jek nyampuk!:p

noin said...

fn:
hoho. brape ar? da alang2 baik bli blackberry je. hihik :P

dila:
eceh, walhal ko sapu len kan? huhuhuhu.. aku nk gak satu weh~ hehe

waNiEsYa said...

ohhh babyblue idamanku..eh calah...blubery...eh blackberry....*wink2*...

ainnn cepat...bila agi~~

nohas said...

Gesel sikit2 tu biasa,keta kat KL mcm tu lah..seb baik tak kemek, side mirror tak terpeleot..bikin hati panas jer..duit pon mengalir juga..

she-G said...

ni saje nak bagik kesah sedapkan ati...pernah tgk satu bas kat kl...die gesel keta yang park tepi tu...rebeh giler...leh die wat derk jer...kita kat blkg neh..berderau darah.huish..dun park keta tepi jalan key...

-keta yang kena tu 'alphard' kaler biru
-bas yang gesel2 tu kaler merah
-driver keta tu..muka cam...tah la..serba salah..nak nangis ade gelak ade...hahaha

diLa said...

sapu ape? sapu sampah?;p weh..sile g jogging!;p

noin said...

wani:
hahaha. wani la kene bli dulu. eh tp mmg ade cap blueberry tu kan? wani yg bgtau kite kan. tp made in china la ek. hehehe

nohas:
tau xpe. itu la, syukur gak la xterok mane kete. huuu.. mmg td nek lrt je da. simple as dat =)

she-G:
loer, salah driver 'alphard' tu gak. sape soh park tepi jln. kan da kene lanyak ngn bas yg tak berperikemanusiaan tuh! huhu

dila:
hahaha. eleh, kaver baik la lu, ubah topik plak! haha. ye2, sbtu ni mmg aku turun titiwangsa weh! ^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...