Wednesday, January 20, 2010

demi Supernatural.. ;(


malam tadi cite Supernatural. gile cam haram penat aku menunggu. berderet2 cite before tuh.

Tari Tirana - oh cite ni paling suke tengok part Macik Bella ngn Zaibo tuh. hahaks. paling lawak time ade pompuan mude yg minat Zaibo tu, almost nk wat CPR. kah2. aku ngn kak Nora (akak umah) memang gelak besar tengok! kih2. paling takleh blah:

"Badan macam belakang bas, ade hati nk minat kat aku!" ni Zaibo ckp.

ok, bunyik cam kejam tapi mmg mampu memwatkan aku terkikik2 gelak.

Senario - ok, lawak sebab Apek ade. kalo si Yassin ade pon lagi menggamatkan suasane la. huhu. ade teka teki ok:

1. Ade 3 stokin: kaler hijau, biru , merah. kalo dicampurkan sume dalam air ape jadi?

2. kalo makan pisang, kite buang kulit. kalo makan kulit pisang, kite buang ape??

erm lagi satu aku tak ingat. hoho. ade bran mau jawab?? kih2.

dah tunggu senario, ade plak cite Nigina. yang Rosyam Nor ngn Emilda tu blakon. hurm. one word = BOSAN~ time ni aku belek2 paper je ar. kuey tiaw goreng yang aku masak style campak2 pon da licin time neh.

wokeh! mase da time. It's already 11pm!! aku ngn kak Nora da standby dpn tv. Wani join gak tapi lepak kat dining table je. hoho. pakwe gua da kuar da kat tv tuh.

seminit... tahan. tahan.. (aku bagi sokongan kat mate)

5 minit.. erm.. pale da elok landing ats pillow.

10 minit.. mate dah tutup kot. telinga je pasang. jadi ar..



12pm.. wah, aku dikejutkan dari pembaringan!

"ain ni, da kejut da tadi, tak sedar2 pon. da2 g tido dalam bilik" - kak Nora.

"hah??? ape jadi cite Supernatural tadi???"

takde sape layan.. mate aku pon da berat. lalu melangkah longlai ke kamar idaman dan menyambung mimpi yang aku pon tak ingat apentah tadi.. huhu

moral: tv3 tolong jage timing cite best2 eh. siot ar. tak paham perasaan org keje opis ke ha?? huhu..

9 comments:

nohas said...

Cerita seram/tahyul kena tayang masa midnight, baru ada thrill sikit..

Len kali pekena kopi mai secawen, baru leh nonton..

enjelinajolipit said...

12pm ke 12am cik kak? ada yg ponteng keje ni kalo kejut 12pm... kahkahkah

waNiEsYa said...

Cian ain..xdpt nk nolong.wani pn pas2 mkn cmbg on9 ngn pakcik google..=D

nisa ~ shasha said...

aq nak tgk tari tirana sbb mamat hot tu je!
seriously neo a.k.a hasan tu hot!

she-G said...

tak shuke....

1) tari tirana tu tah...cam gedik2 lak...hehehe

2)senario..lawak makin spastik(ke mmg diri sndiri payah nak gelak??)

3)nigina..ooo pliss...citer mlayu yang semua up2 smua bagus2 plg2

4)supernatural...takotttttt..hehehe
(kam tak bangun malam wat susu anak..hahahaha)


jgn mare....

noin said...

nohas:
tp da kire lmbt sgt tuh. kol 10 pon orait jugak patotnye. huhu

enjelina:
hahaha. ok2, sy saje nk uji ade org prasan tak. kah3 =D

wani:
hehehe. takpe2 wani. kite tak expect pon akan bgon kalo org kejot time tuh =D

noin said...

nisasha:
ko ske ke neo tu weh? ak rimas ar tgk style rmbot die yg baru tuh. euw~ hahak

she-G:
tari tirana tu lawak pon ade gak senarnye. part heroin tu mmg gedix ya amat! puhless la kan. naseb takde mbr segedik ituh. hehe

senario mmg spastik2 gak. syok lg tgk Simpang 3 cite b4 dis. huhu.

seram ka Supernatural? cite omputeh tak seseram cite org di nusantara. hehes =)

el said...

penat jugak eh nk tgu cite supernatural tu...awat x layan fb or blog je..klik2 nuff akk tu..kahkahkahhhhhhh..
thx adek sllu komen blog gila akk tu eh..hehehehe

noin said...

mmg penat la kak. hihik. smpi ttdo2. naseb xttdo ngn kopok. hihi. nk on9, tenet takdak pulak. huhu.

no probs. hilg sengal2 bdn bace blog ahkak tuh. ^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...