Monday, January 18, 2010

jalan2. episod: sesat.


bajet nur kasih. hehe

kak La sgt lapa ok. huhu

tak igt dok cite pasai pa. hehe

sirap SEBENAR satuh~ haha

due aweks =)

times bookstore pavi.

geram siot sesat. aku pangkah pakgad cnih! huhu

khusyuk. jgn men2. kah2.


ari sabtu lepas. plan last minit. last2 aku ngn kak La pakat g pavi. layan muvie. hoho. kitorg jumpe kat klcc, then muncul idea mengong dr pale i, mau g pavi lalu shortcut. ok, everythings fine, kitorang da lalu aquaria sume. tanye pacik gad ctu:

"Bukit Bintang lalu mane eh?"

"Lalu belakang bangunan belah kanan ni, pastu teros je nanti jumpe k"

"ok, time kasih"

so, aku ngn Dila pon ikot ar arah tu. tapi, awat tak sampai2 neh? pelik siot. orang pon tak ramai. lagi bikin ati kacau. lalu Dila pon call incik Tatam. tanye jalan. haha sian gile weh. tak jumpe gak. paling worst, kitorang sampai balik kat Jalan Ampang, simpang besar yg depan ngan bgnn Public Bank tuh. haha. ok, last2 patah balik. ikot naluri je (aiceh) then jumpe gak jalan. hoh. memang nak kena pakgad klcc nih! walhal dkt je, tsilap sbb g amek kanan. walhal belah kiri. wahh memang geram!

ok2, last2 g pavi. beli tiket. mau tgk Sherlock Holmes, tapi timing tak brape nk cun, so layan Old Dogs je ar. not bad. bikin ati gua girang riang sebentar. hehes.

lunch lepak kt Old Town. tak kire, kali ni kitorang pakat nak nasik gak lambang tekak Asia masih utuh di dalam sanubari! hehee. aik, cam kenal je 2 orang aweks tuh? ohh wani ngn kakak nye, kak ct upenye. haha. so kitorang pon lepak la same. paling sadis, aku sebenarnye aim nak order nasi kari ayam. tapi g tunjuk kt akak tu nasi rendang. wadehek! salu jadi camni. huhu. takpe2, redho la sbb tak penah rase g. huhu

ade part lawak. aku g order Rose yg ade eskim tu satuh. pehtu tnye ar waitress tu, Rose tu air ape? kitorang dgr : 'Sirap Sebenar'. rupe2nye 'Sirap 7-up' haha. mmg bantai gelak time tuh. hehe. bukan salah kitorg kot, dah 3 lwn 1. msti ar akak tu yg cover2 tuh! agaga :P tak caye, cube korang sebot, tp make sure ade bunyik2 'sebenar' time sbot '7-up' tuh. haha dah2 aku men2 jek. hehe.

pehtu g lepak kat Kino kat KLCC plak. tujuan sebenar sbb kaki aku da penat melangkah, so nak relek2 bace magazine. jalan nak laju je. haha. Kak La siap kate aku jalan laju gile babet. die ngn opismet die, die la menang. kalo ngn aku? haha. aku pon senarnye penat, tp nk wat camne, dah ade dlm genetik. hahah poyo gile jgn caye. huhu

ok, mase dah time. tak lame pehtu kitorang pon balik. memang nyenyak gile mlm tuh. penat. kakaka.

8 comments:

cikot said...

Memang tak true KL la ko nie.. itu pun sesat. Kat kinokuniya ada port baca lg best kat area tingkap. Mengadap ke taman klcc. Aku sllu baca buku kat situ ..

enjelinajolipit said...

no free reading. budak yg kusyuk tu x paham etika di kedai buku ke? cet!! kena repot kino nih

she-G said...

tak leh free reading ke??hmmm....

noin said...

cikot:
haha. adusss! rase cam peluru weh kata2 mu ituh. wakaka. oh adeke? nnti free2 aku try carik port tuh. hehe =)

enjelina & sheG:
ehh, kino mmg free reading ma. hehes =)

waNiEsYa said...

bak sirap sebenar sepoloh eh akak waiter....ehhee~

noin said...

hahah bole2. resit akak bg pas byr ek? agaga :p

diLa said...

haha..ain..plis aa..next tyme cek gugel maps ok.
peluh ketiak i!;p

noin said...

haha sian ko weh.
siyesly ak da cuak tgk muke ko time sesat tuh. kih2. mmg cair gak mekap i aritu. hihik. ok2, lenkali musti gugel map duluh! =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...