Wednesday, February 25, 2009

Aku ditanda.

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

and the story begins nama diberi. sebab as u enter my blog, then tadaaaa!! so many story inside la. hehe

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

obviously my name la kan. senang nak ingat weh. hehe..

3) Apakah metod penulisan dalam blog anda?

metodologi Al Khawarizmi kot la kan. haha. kidding dude! basically I always wrote bout my life, what I think that it's nice and beneficial to share with you guys (hope so). and there's sometimes I like to share my opinion about what's really going on in the world especially in our country (politics to be precise). but I don't think that I have that enough skills to extract all news based on my point of view. Senang cite, kurang ilmu kot nak share lebih2 pasal politik ni. haish, da jadi karangan da ha. huhu

4) Apakah pendapat anda mengenai blog pelajar Malaysia di Maghribi ini? (kena sebut ikhwan dan akhawat) - Bagi yang bukan pelajar di Maghribi, abaikan soalan ini. Tapi, kalau nak jawab dipersilakan!-

seperti termaktub, daku mengabaikan sahaja. hehe

5) Aktif menulis penulisan ilmiah dalam blog tapi kurang aktif di khalayak luar (dakwah)?

I don't think I'm qualified enough to answer this question as me myself don't really involved in writing penulisan berilmiah disini. Syok sendiri ade la kan. hehe

6) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

Tak pernah!! My blog is my life! haha

7) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

Khadijah Khalilah Abdul Rashid. Member sekolah dulu, meh aku cite, dr Sekolah Agama Menengah Batu 10 Cheras, even dia masuk lambat skit, till kitorg same2 kat Sek. Agama Menengah Bestari JAIS USJ 5 uh! huhu. Banyak kenangan manis, masam, pahit sume. My first impression bout her is, dia sangat pendiam. Tapi tak lama tu, baru tau betapa bergeliganya die ni, nak2 time subjek B.Arab and time die wat lawak sengal nye tu. Hehe. Parents and siblings nye pon baik hati sgt2!. Dijah, bile nak balik Malaysia ni? I miss u so much sampai ke tulang da ni! haha

[selingan]

Nak tengok picture time kitorang jadi student kat Sambest dulu? Tadaaa!!

Nabilah Mukhtarudin *Dijah*Ain Amir (kenal kan? haha)



Sekian.. :)

17 comments:

Biru said...

Isk, gambar tersebut menggamit kenangan masa lalu. Keke. Mekasih kerana menjawab! =) Rindunya la zaman skola dlu..

diLa said...

ain..aku sngguh xsgke ko skang jd camni! dlu ko muke suci jek..skang..ya ampun..;p

noin said...

dijah: tau xpe. rindu bangat! huhu.

dila: haha kureng! tu la, aku pong taktau la berkwan ngn sape kan smpai leh jd cenggini. kih3 :D

tepung-gomak said...

noin...sejuk mata memandang =D

noin said...

haha sengal ko!
perly baik punya.
agagga :D

diLa said...

hahahak..
aku taw..
msti ko kawan ng abg stadium..
tuh yg skang ku tgok cam owg
'CACAT MENTAL' jek..
miahahaha~

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

Baiknya Ain... Macam aku gak dulu Besela sekolah agamakan... kuikuikui...

Takpe2 aku backup ko Ain. Ala Dila tu mcm suci jer muka dia... Pi Tengok cermin la weii... x de cermin ko pi beli... xde duit pi Mapley and pretend jadi OKU jap... Konfirm dapatnya... tapi jgn terserempak dengan aku dah... tak pasal2 kuar kari mapley aku tuang atas kepala ko nanti... tu kalo aku je. Kalo Rizal ada... haaa... no komen...

Biru said...

Isk isk. Ain ni baik je dulu. Skrg pun baik. Dulu masa skola tere bio. PSI pun tere gak. Selalu tny2 dia kalau tak fhm. Kan Ain kan?

diLa said...

woi mohferrrrrr!!!!
aku mngggaaaannnaasss aaa ni..
babunnn amerika btol la ko ni kann...
wahhh..wahhh...wahhh..
carikk pasalll pulleee..
ko taw x..
aku mrh sgtttt3..
ng kooo ni..
smpai mgigil tgn niii haa..
tuh yg asekkk tertekan huruff yg smee jekkk..
buduss aa mofe!
aku jumpe aku suler ko!
hahaha..

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

hehehe... sabarla kak la... sesungguhnya orang yang penyabar akan dijanjikan syurga.. tul tak AIN?

noin said...

mohfir: aku stuju ngn pendapat ko weh! 110%!! ni aku nak geng ngn ko ni kite bahan2kan dila jom! hahaa.
nnti aku pggil ain nordin join de club! hahaha. kire ko pengerusi ar kan mohfir? haha

dila: ewah2, abg padang tak bersalah weh. kakak burhan dan sheep2 la yg wat aku spt ini. ngahaha sengal! ko trime la padah ngn mengenakan aku. tgk2, kan mohfir da attack ko kaw2! hahaha

dijah: tsk2.. rindu nye alam persekolahan dahulu kala. PSI?sejak bile kite terer subjek Pend Syariah Islamiah tu? hehe. Bio? arghh jgn diungkit mende yg takkan disentuh lagi. haha

Nurain Nordin said...

muke nerd siut..haha

noin said...

kongajaqqqqqqqqqqq!!!!
har3 :D

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

Ala Ain N ni... ko tu lagila Nerd!! lurus mcm tiang lampu.. hahaha!!!

noin said...

haha tau xpe.
lurus mcm menara masjid putrajaya.
hahaks ;D

Nurain Nordin said...

amboi2 kowang 2 owg..tagteam bahan kan aku plak enh??

noin said...

tu la,
sape soh kate aku nerd g??
padan muke! har3 :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...