Tuesday, February 17, 2009

Dila di tagged! haha



aish.
sekarang tibalah masa utk aku mengenakan

cik Fazilawati Zainal Abidin

atau name manje yuck beliau :Dila!! (mcm mc majlis pulak gaye aku ni. hurm)

--->sedikit perkara yg menarik tentang beliau<---

  • aku kenal die 1st time mase kat Lab dulu.
kalut je dok tnye pasal ape yg ngh berlaku kat Lab time tu.
Lecturer ngh sebok explain kat depan.
skali die nye student ID takleh akses mende tu.

  • lagi, 1 thing yg sgt ketara pasal die ialah ----- > kepanjangan bulu matenye!
kalah unta dowh. aku da ukur da aritu. tinggal nk submit kat Guinness World Book of Record je. agagagag

  • die seorang minah yg sgt potpet.
dulu meriah gak la kitorg makan dinner kat zaba ni.
Namun, LI yg kejam telah mengurangkan kemeriahan dgn ketiadaan cik Dila bersama2 aku n Ain Nordin. hahak(tangis dalam ketawa)

  • lagi, die ni mmg emo! Dila emo! Dila emo! (aku mmg saje nak bakor ko. wahhaha)

dah la, tukar aspek ujikaji plak ...

----->Novel yg cik Dila minat<-----

adeke?
aku tau die ni suke bace Female Magazines camtu2 la.
(sebab aku salu borrow die punye je. haha)
ade gak sekali tu, mimpi apetah dok nak sgt cite Ayat2 Cinta yg aku sedut tak lame dulu.
hehes

-----> her 5 favourites + sengal habits <-----

sekali lagi, aku cube kay:

  • berebut seat depan dgn Ain Nordin time naik kete. Nak aje aku bg driver seat kat 2 minah yg tak bape comey nih. haha
  • lagu2 Indonesia. haiya..
  • Aerobik. haha
  • Tetido time layan movie tgh2 mlm. hampeh ni
  • Menghadiri kelas Abang, eh, Encik Tarmizi. teheheh

sekian... :D

3 comments:

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

minah ni suka aerobik ker? xam x caya jer...

diLa said...

owh ain~
siyOt sngguh kamu..
perlukah mentiOn yg haku suke sangat masuk clas abang miza, eh clap..ABANG MIZI ituh?

iye mOhfer..
aku sgt suke aerobik.
bagi aku..
aerobik adelah aktivti paling indah yg pernah aku buat dlm hidup ini.
ko pecaye?;p

noin said...

haha.
kan da kate dila ni ske aerobik.
hahak
ha r perlu rase nye aku mention ituh.
hehe
ape yg penting: ko mmg EMo !
kutuk la aku pape weh.
hahaha :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...