Saturday, February 21, 2009

nervous.

terdapat beberapa insiden yg terjadi arini:

1. aku ke alamanda. time nak masuk mall tu, tetibe lalu sebuah unser kaler gold sebijik sebijan ngn kete bapak aku. sumpah aku terberhenti melangkah dah time tu. terus mataku menyorot ke number plat. bukan! haha. lalu aku berkata :
"Mati2 igtkan ayah. Biru dah muke ha. hahhahaa"
lalu tergelak2 bak babun aku sejurus selepas itu. hey, don't misunderstood ok rakan2. my dad is just ok. It's just me who's easily get nervous on such incident. hahahha


2. salah paham ngn laluan jalan. mau meletus perang dunia dibuatnya. haha. but end up with just lalu je memane yg dah 'terlalu' tu. LOL

[selingan]
berikut ialah gamba my dad bergaya ala2 model disisi kereta unsernya. hehe

4 comments:

diLa said...

psstt..
bapak ko bujang lagik?
ade owg berkenan..
hahahak..;p

noin said...

1st time la kan org tnye soklan:
"bapak ko bujang lagik?"
skali bace pon da bley tau jwpnnye.
kate kt org tu:
"makan penampor nak?"
ahahhaa

diLa said...

org tuh tanak penampo..
nk nasi ayam jek.
boleh soh bapak ko blnje?;p

noin said...

bkn takat nasik ayam,
ngn taji ayam skali aku leh bagi kasik cakau sama siapa yg brani btnye soalan itu.
wahhah protective tak saye?
haha :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...