Thursday, February 19, 2009

just living my life!

aku sgt hapy harini atas 3 faktor utama dan 1 faktor kurang utama. hehe.

1. Tadi tengahari berjumpa dengan student master ditemani Nisah. Ingin kutemui En. Yeonhendri, tapi apakan daya, manusia hanya merancang, Tuhan menentukan. Dia tiada, lalu ku bertanyakan hal projek akhir tahun ku kepada En. Anton dan En. Faizul. Alhamdulillah, aku sgt2 bersyukur atas respon yang mereka beri. Sangat2 memahami lara di jiwaku ini. Diorang explain kat aku ape tekni yg suppose aku buat. Siap Google tunjuk ape term tu and tunjuk .pdf file yg berkaitan. Hope everything's fine and work accordingly :)

2. Lebih kurang pukul 3 lebih, aku, Dila dan Hanisah ke pejabat FTSM. Aku teman dorg amek cop pengesahan drpd Penolong Pendaftar Fakulti which is En. Hamran Husin. Sebelum ni, mind set kitorg sume punyela igt die ni strict maut coz at previous year, aku penah try nak mintak zakat, then punye la susah nk dpt cop dari die ni. huhu. Hari ni, punye la baik hati die. Borak-borak cam dah lame kenal kan. sempoi gile. hilang berdesup ketakutan terhadap beliau. siap ade perjanjian lagi at the end of our meeting. ape die? rahsia. haha.

3. Ku menemani Dila n Nisah ke Keris Mas menguruskan permohonan zakat. Akak yg handle tu punye la sempoi. Aku punye la budget yg dia mesti somebody yang skemarama. Tapi tak! sgt peramah n caring.


4. Aku, Dila dan Hanisah ke Old Town White Coffee sejurus selesai bersolat di Masjid Al-HasanahBangi tu. Memang best lepak2 disitu setelah seharian penat ke sana ke mari menguruskan hal masing2. Aku order Mee Hor Fun. n sadly, tak masok dgn tekak aku. I really love something's spicy, but the food sangat tawar hebeh. haha.

2 comments:

diLa said...

yeah!
nex tyme ko jgn lupe bawak haku jumpe en.faizul k. aku nk tawu gak gerangan bliau. ne taw leh jd bhan utk entry2 aku yg dtg ke..kn? kn? kn?;p
weyh..aku taw perjanjian ko ng abg hamran. eh clap, En.Hamran. aku kagumi bliau..bliau sgt bahek!!;)

noin said...

haha.
ko tau en yg si sheep2 dpt die as student master yg akan bantu die utk final yr project neh.
ko follow r die g kabin kejut nnti.
wahahah.
yah kau jua tlibat dgn pjnjian ituh.
agagagga :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...