Saturday, May 2, 2009

Wallpaper

Lame tak kena tag da. Tup2 Kak La gtau aku kene tagged. uhh T_T kuar ayer mate darah sudah. nak tambah haru agi, bkn nye kat laptop aku wallpaper nih. Sekarang ni aku mengemis simpati dari my luvly sistah, mgunakan laptop beliau sementelah menunggu laptop ku direpair di Thailand! dem! tatau apehal sampai ke sana. Ape da takde brg2 ke nk repair kat Malaysia tanah air tercinta ku ini? huhuk *kesat air .. air suam tertumpah tadi. hehe*






Ok la, berbalik kepada tag tadi. Arahannya seperti berikut:





Arahan:


1) printscreen ur current wallpaper :





OK Done! ----->

Macho en jejaka itu..! Orang biasa mane mampu wat, berjalan menggunakan tangan. haha. Nanti aku nak try la plak , lalu menjadikan diri sebagai wallpaper. hehe *day-dreaming*

2) reasons why do u like/adore/cherish the wallaper ???

I just don't mind at all bout the wallpaper. Asalkan kerja aku jalan suda. Tak gitu dong? hehes.

3) tag 10 people

Ayah, Mak, Ayep, Adek, F, Markonah de cat, Cik Mas, Cik Norly, Cik Zali, Cik Nordin (stok jiran)

HAHA. tunggu ar mereka ni ade blog ok. wargahahaha ! :D

p/s: Angah, Along tak taruk ko sbb ur laptop is with me. hehe. Feel like I am such an understanding sista~ haha :D

6 comments:

diLa said...

hahaha..
thanx sbb bwat!;)
taleh blah brangan mau jadik gtu..
haha..kalo ko wat gtu..owg pertame yg jadikan gmba ko ng aksi begtu pastilah c die..=P

.ein said...
This comment has been removed by the author.
noin said...

haha
u r welcome :)
die la? haha sengal jer :P

yanafia said...

hape da upside down...
ke ko tgk monitor pun dlm position upside down jugak...?
herks....akrobatik gitewww
=p

nisa ~ shasha said...

ain.. wat la aksi tu.. hahaha..

noin said...

kak yana:
haha biase da tu. ni pon ngh beraksi la ni upside down lambang penin sal tesis uh. adeh

nisa:
ok2 tadehal.
sok aku wat dpn mate ko. hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...