Monday, February 22, 2010

geram.


Aku takde mood. Henfon yg sedia ada ni rase mau campak lombong. Nak menaip susah! Mesej masok takde bunyik! Takde vibrate!! Takde lampu. n jugak bateri cepat gile mampos.

So, sangat mintak mahap kat member2 kalo lambat reply.. bukan pasal malas. tapi da tahap benci kat hp da. grr...

dalam weekend ni gak mau usha beli fon. tata. doakan aku berjaya rembat satu (even dalam pale zero lagi nih)











grr...

12 comments:

ijad said...

kenapa geram tu...

noin said...

thanx 4 asking. hp skgni wat sakit ati je. mmg kene bli satu pasni. thanx again.

zaiMi said...

wah marah betul tu. patutnya tak payah marah sebab tu peluang nak pakai handphone baru. kalo tak rosak tak merase la handphone baru. hehe

enjelinajolipit said...

public pon banyak. x yah susah2 beli baru

noin said...

zaimi:
thanx 4 de comment :) u make me smile. ades. btol gak tu. kene tgk from de +ve angle. kirenye da leh merase fon baru ait. thanx :)

lina:
kalo la public tu leh agkut p mana2..

tepung-gomak said...

kerja kat kompeni yg relate dgn Henpon menpon xkn xdak hp spare tuk ko
:D

wawan said...

sabaq.. hp sy pun slalu buat hal dulu.. dia mau phatian lebih tuuu

hehehe

aSh aBd Rahman said...

ash dh beli hp.. saje wat ain jeles.. hehe.. cpt ain.. jgn ketingalan beli satu..

she-G said...

baru beli henpon baru gak...sbb hp lame mmg dah nak sampai ajal kot..hehhehe

so beli la tepon melaysia..kan kite kene sukung buatan malaysia...rega murah..function lebey kuang nokia..model ala2 SE..dual simkad..ade tibi radio azan..mana nak carik dgn rege 350 jer???

sebab pale penin piki nak pilih henset..y ni bagus..murah..lau tahan due tahun pun kira ok..kira ade la 2taun nak piki nak beli hp ape lak kan???kira lau rosak leh wat tukun jer nnti..hahahaha...bicara seorang yang sombong..hahaha

nisa ~ shasha said...

oii.. tepon tu beli 2 ok!
satu aq! satu ko!

noin said...

firdaus:
ade offer aritu, iPhone. tp cm tak bminat plak. huhu

wawan:
itula. kalo tak sabaq, da lame campak longkang da ni. pikiaq ini satu je fon yg ade. hihi

ash:
ash da dpt ka fon nye??? wuwuwu jeles lebeyh neh~ >.<

noin said...

she-G:
hp apekah itu?? cam takot plak beli rege cmtuh. i ni pengguna setia, selagi tak rosak selagi tu gune sampai hancur. hahaha :D

nisa:
haha ape ko igt cam bli baju ka buy 1 free 1?? hahaha :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...