Wednesday, February 17, 2010

of lunch.. [makan je la hai]


sehari banyak2 entri pon takpe kan? kan? haha sementara ade mood neh.

kite cite pasal makan je ah. paling best and takde rase nak kutuk2 sesape pon. ati sape tak bahgie weyyyy kalo perot diisi?? kan? kan? :P

so, have a look la. today i eat nasi goreng daging merah ok for ma lunch. tapau saja sementelah others ke kedai Toyyiba de mamak ituh. IMHO mamak best dilayan time borak2 mengisi mase lapang je. tapi time lunch, mmg kedai melayu je ar jadi sasaran utama.

nasi goreng & daging masak merah ^_^

terangkat weyyyy~ :P btw, aku punye bajet die gaul skali daging uh dengan nasi goreng tu. rupenye asing2. ciss malu aku tadi dok lepak2 time akak tu panggil. bukan dgr sgt die sebot ape. mata just tertumpu kat plastik die pegang tu sambil menidakkan yg itu makanan aku (dalam ati) .. weehhheee..

so, jangan tak lunch owhkay! ^_^

p/s: jarang weh aku amek pic mende yg nak dimakan. sebab by the time aku teringat tu, mesti sume da selamat dalam usus. hua2.

12 comments:

nisa ~ shasha said...

ko wat aq lapar!
sekian terima kasih!

noin said...

hahahah
misi tercapai~~ wakaka :P

aSh aBd Rahman said...

aiiii.. HP BARU PE????

noin said...

ehhh aikk (tande tekejut ngn statement diatas)

snap gune sabun je la. huhuhuhu..

aSh aBd Rahman said...

yeke.. leh cayeke?
xper kite tunggu esok.. :p

noin said...

haiyaaa~
kalo ade, mmg ash la antare org terawal yg tau. hihi ^__^ penin woo nk mencarik hp. last2 tgendala da skg. adess :P

Kyuubi_85 said...

weh, ko cerita makan la pla,.. aku tgh lapar ni... huhu

yellowrose said...

saje je kannnnnn letak gmba2 mknn2 msiaaa...aaaaaaaaaaaa nasi2 bungkus besnyeee...kalo la joden ade cmnih

noin said...

kyuubi:
hihihi. mmg itu misi n visi tulih entri ni. wakaka. so, time lunch jgn skip okey. g cafe makan. hihi

asma:
hihihihi. xde niat weh nk kasik jeles. tp trime kasih krn jeles. hik2. aku tulih kt status ym pon ade spupu dok ovc jeles weh. agagaga :p

F I T said...

ye la lauk asing a..baru sedap..manada dia gaul sekali..kang tak terasa a daging merah tu :)

noin said...

itu ar.. biase kalo mkn kedai, dorg cmpor je kan.. hihi.. ^__^ xpe2, yg penting sume da slamat masok perot. hehe

F I T said...

haha hentam je la :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...