Friday, February 12, 2010

nak tanye. tanye.

Nak tanye sikit, mane lagi nice? (lawa.sejuk mata memandang.simple)

Ini ke:


atau ini: ??


arakian. timekaseyyy~~ ^___^

p/s: click picture for larger view bebeh! =)

9 comments:

enjelinajolipit said...

yg first tu mcm dah biasa sangat la. yg seken tu ok la. tp i prefer yg kale gelap. hakhak

diLa said...

ahaa..sblum aku bg pndpat..aku kne la nk tau..
ko nk wat bckground belog ke ape ni?
ne taw bekground plamin ke..=P

Hanafana said...

yg 2nd kot..
tapi bio je la yg nih :)

she-G said...

yang pes...sbb hitam itu menawan (walopon tak suka kaler itam..hahaha)dan itam itu misteri...dan misteri buat pompuan jadik pompuan..kta det conan la...

lagipun..loren ipsum..name tak besh..cam musang je..hehehe

Kyuubi_85 said...

yg second tu lgi best... senang nak baca nanti coz terang... yang gelap tu semacam je ku tgk... suram...

CONNIE said...

both are nice. tpi sy prefer y ats tu. :)

noin said...

so far, 3-2. yg itam voted most by viwers. thanx dude!

lina:
mmg cambiase da, tp tu la igt nk tuka len plak. cm da bosan. hihi

dila:
ha r. pelamen nk wat kaler ituh. paham pon mksud tsirat den! haha =D

hana:
yg 2nd eh better? itu la, yg currently ni da ok. just nk besarkn ruang je. kecik nar la. huhu

she-G:
haha. yg 1st tu i da try, tu pasal ade tulih2 cenggitu. yg 2nd, just prnt screen je. dats y bahasa pelik2 je tuh. thanx 4 de idea. itam itu keunggulan. hihi

kyuubi:
ohh. terang tu da ok. juz tulisan je la kene modify sket kot. huhu. thanx 4 de idea! ^_^

connie:
atas lg comey ek? hihihi. thanx 4 de idea! ^__^

aSh aBd Rahman said...

i choose none.. huhu :p

noin said...

adeh. tak lawa ke either one pon? huhu :P (masih dalam mode nak menukar tapi tak tukar2 lagi. adess)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...