Sunday, December 20, 2009

7 years..














Salam. Ari jumaat lepas. berlakunya sebuah pertemuan yang tak dijangka setelah 7 tahun masing2 membawa haluan diri dan hidup masing2. mujur masih belum lagi yang sudah berhijrah ke alam lain ato senang cite, dah berumahtangga, beranak pinak. eh, tapi kalo ade pon whats wrong kan? untung2 leh main same baby nya. ok2, aku dah melalut. reunion sebahagian dak2 samten yakni member2 dari form 1 til form 3 aku kat SAM Hulu Langat Batu 10, Cheras. So, anyone penah berkunjung or bersekolah di sekolah ni? mari kite hi-5! same kan, even mungkin berlainan batch! hehe.

so, bertempat di klcc. ni aku bagi idea. motif? rumah sewa aku dkt je ngn cni. malas nk tukar2 tren kalo plan g mid. agak tak bertimbang rasa memandangkan most of them bukanlah dak2 kl. argh, time ni la nak ajar korang liku2 hidup di kotaraya kl. hahahha siot.

dah jumpe tuh, ape lagi, masing2 cam terkujat sebentar!waaa Dijah Khalilah, Daya Ehsan, Marlina, Ija, Lailey, Nashmin, Cekpah n Nani. btw, cekpah aku agak kerap berjumpa memandangkan dak2 Sambest (my school from Form4-5) selalu jumpe. Nani pula is my cousin. hee ^_^ (even takde org tanye, aku nak elaborate gak panjang lebar. hahaha)

Sgt havoc ok! in the center of klcc tu ade pameran sempena Xmas, tapi kitorang leh wat sesi jejak kasih plak kat citu. sempat gak mengimbau detik2 lampau , banyak siot kenangan manis, pahit sume. bayangkan ar da 7 years tak berjumpe. mau tak kecoh!

pas Zohor, lepak pizza hut. ape lagi, sesi bergambar la pulak kan. sementare dorang2 ni kcoh2 amek pic, tangan aku plak tak henti2 meratah piza yang tak bertuan tuh. ape la korg ni, tabahek biarkn makanan cmtuh je. Nanti jadi penjenayah plak coz melakukan pembaziran makanan. hee.

pehtu, sambung kat park plak. oh sgt cun! Alhamdulillah cuaca yg redup memudahkan proses pergerakan kitorang n meneruskan agenda menjadi model Cekpah. mungkin tak sepakar model2 dlm ANTM, tapi, urm, jadi la kan. haha. siap ade Russian n China foreigners nak amek pic same. mungkin disebabkan kiotrang yg havoc gile, so dorang turut takmo terlepas peluang merakamkan detik2 indah bersama2 kitorang (hoho kejadah?)

ok dah, aku terpaksa menamatkan penulisan for todei, nak gerak balik kl ar plak. ari ni ahad ke? grr.. (walhal dah 3 hari cuti. haha)

k adioz.

p/s: credits to cekpah aka Sharifah Fareeza for the camera. fuh, tak dan la aku nk bli dslr ni weh. agagagaga :P n pic arranged not according to de timeline. up saja. malas mau susun. huu.. enjoy! ^_^

6 comments:

nisa ~ shasha said...

wahhhh.. mesti meriah gle ni!

noin said...

tau xpe weh!
da r mbr aku mostly stok havoc gler je! huhuhu ^_^

nisa ~ shasha said...

stock havoc gile --> ko! hahahaha.. ko kan msti bnyk ngutuk org ritu! hahaha

noin said...

aku ni kire level moderate party lagi weh. hahaha. siyes! :P

Hanafana said...

hehe..nih la die reunionnya..tape2..next time wajib join kye!

noin said...

haha tau xpa!
da plan lame gler reunion ni, nak2 plak mostly still blaja n nga cuti sem~ hehes

yup! wajib join pasnih! hehes ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...