Thursday, December 17, 2009

fren list.


"Eh, ade facebook? leh add"

"Ade, meh emel ko. nanti aku add"

"ok.. blablabla.."

"tapi style aku, kalo orang tu tak brape nk komen, aku delete je"

"Asal?"

"Tah la.. memang style aku camtu. So kalo aku jarang komen ke ape ke, ko leh delete je aku dr fren list ko tu"

"Eh, takde ar. takkan ar sampai camtu.. hahaha"







mcm2 weh.. haha

10 comments:

Aminah said...

gua tak delete klu tak komen..cume delete klu ayt cm setan..

aSh said...

uish dasyat.. pakse org komen.. teruk tul

cikot said...

aku cuma add kawan yg ada kena mengena jer. kalau nak komen tu lagi bagus.

waNiEsYa said...

sungguh tragik utk mendelete frienlist..

saya lah said...

kalo dekat blog, i delete je org yg x komen. kalo fb, tak delet lah. nati kang apa2 berita lambat plak tau kan...

noin said...

aminah:
huhu. btol2, kalo agak2 pelik je tuh, delete je tros. takde motif nk fren2. hehe

ash:
hehe. taktau la. tak pakse kot, tp pelik je cara mbr kite tu. hihi

cikot:
ha r, same la, kalo add, msti add mbr yg knl je. tapi kalo yg tak knl add kite, just accpet je. kwn seribu tak mengape pon kan :)

wani:
hurm. agak la. sbb dah kwn sendiri kan. kalo tak knl tu lain cite la kn? hehe =)

sayaLah:
yup2, lagi pon, itu la fungsi fb or any networking site kan? nk trace blk mbr2 lame. huhu... ^_^

diLa said...

haha..
aku nk delete ko dr fren list aku lah kt fb.
boleh?;p

Max J. Potter said...

you're invited!

http://scribbledmaxness.blogspot.com/

.ein said...

aku pon kdg2 delete org gak but yg x knal ah.sori eh sape2 tuh.ahaha

noin said...

dila:
ko g check fb ko, ade tak aku dlm fren list ko? hahahaha. kidding dude :P

max:
thanx 4 de invitation! alr follow u~ =)

ein:
hahha. btol weh, kdg2 kalo takde related lgsong tu wat semak je kot. so far ak jrg sgt ar delete unless cam tahpape pic n contents nye. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...