Wednesday, December 2, 2009

ohh cuak.


mimpi. ok, malam tadi aku mimpi menyeramkan. bukan antu, tapi sort of murder case la. siot je. aku hampir2 kena bunuh ngan mamat manetah. naseb la aku berani lalu mengambil pisau yang ngah mamat tu pegang and lawan balik. sekali tu, tengok2, tangan aku ade darah. huhu seram2. dan tetibe je azan Subuh berkumandang. fuh! naseb bahek. teros ilang mimpi aku tuh. korang tak rase, taktau camne. aku yg kena, cuak gak la kan. huu

so, arini kat opis agak bizi la. wat documentation. adeh. nak kena wat manual semua2 configuration yang aku dah wat nih. haiya. mule2 tu, aku buat simple gile bab. susah kot nak interpret sume yg kite dah wat before this in one complete documentation. dengan takde reference nye, aku bantai syok sendiri buat.

then, bos aku tunjuk sample yang die buat.

"Oh, macam ni rupenye. Gile proper. kemas siot". gumam ku dalam hati.

lalu, teros aku adjust balik. memang start pas zohor tadi, mengadap pc je ar. fesbuk sume aku tak usik. haha. gile concentrate. dan akhirnya...



siap!



lalu:



"Sim, u wanna check the document?"

"Ok"

pastu beliau pon tengok sume2 yang aku dah buat. memane cam tak match tu die betolkan.

"Ok very good!"


heee... kembang siot! hahahaha ^___^

puas ati bile wat kerja ni dihargai. kih2. pastu ade lagi:


"So Ain, tomorrow u can show them how to configure the product erh?"

"Erk... "

"Don't worry... U know them rite?"

"Ohh ok2. I'll try my best"




wahahaha. masak2! huhu cuak.

5 comments:

aSh said...

ain skang ni tgh dlm bilik meeting mentrain user cane nk configure product.. huhu.. go luck to u ye....

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

perghh handalnya dia!! huhuhuhu!!

aku dah blur ni baru nak start UAT ni... mcm nak mampus skang rasanya!!

saya lah said...

bos nak bodek tuh

nohas said...

cayalah..mimpi style CSI..tidur tak basuh kaki ni..hehe..

noin said...

Ash:
ngee. memule cuak gak. tp lelame, dorg rilex, kite pon jd rilex. puh! thanx tm! agaga

mofer:
peh, ko lg otai dr aku weh bab2 present nih! terigt plak time etika dlu ek? goodluck!

sayaLah:
Latok! tabahek! haha ;p

nohas:
manede. rutin b4 tdo tuh~ hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...