Tuesday, December 29, 2009

mereng barang seminit dua..


the lesson learnt is hard. very hard. bile orang cakap:

"once ko dah fall in lab, jangan sepenuhnya"

I was like, mane aku tau aku dah minat die sepenuh jiwa raga bakul ke ape. aku just, selesa dengan die.

tapi la ni, last2 camni die wat kat aku. haish. mane tak berapi. mane tak berasap. kalo mmg aku punye salah, logik gak. inii.. haish.

p/s: ni apesal nk imbas kembali hah? hahahaha =D ye, kadang2 aku boleh mereng bile fikir2 balik pasal mende ni. ohh my rumate wani, cepatlah balik. aggagaga :P

8 comments:

waNiEsYa said...

ohhh ain...wuts da matter hunnn??...ehee..ill come back next year sweety...im sure ull wait 4 me..hikhik...(*jiwang ciket leh eh...)

noin said...

huhu.. waniee.. sgt la buntu ble dok sorg2.. huu. naseb la ade mende nk sumbat kat telinga.. skgni, kite blk2 dr ofis je tros tdo.. tak menyempat nk borak ngn kak nora ke ape.. pastu tibe2 tgh mlm tjage. dah 1 hal takleh nak lelap. huhu..

takpa nk jiwang wani. im ok with dat. hee =)

diLa said...

owh,wanie jek ek!
aku tanak kawan ng ko!;p

noin said...

uish! majuk plak.. ni lemah nih.. hahaha..

mustila ak igt ko gak weh.. huhu.. tp tu la.. ko joh sgt kat bkt jalil nun~ ke ko nk menyewa cni gaks? haha

waNiEsYa said...

ehhee...bole ja dila nk nyelit keramat gak...wani ngn ain kecik ja...ada space agi nih..meh2~~

noin said...

ha r. meh2. kitorg da bg green lite neh.. hehes. ala, ko tu tdo dpn tv pon jln je kan? hhihi :p

aSh said...

la... jgnla kenang lagi.. tawakal...

noin said...

hihi.. kdg2 je ash.. yup2. Allah lebih mengetahui segala2nya kan =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...